Andra, cea mai frumoasă experiență din 2020: ‘Era 2-3 dimineața’

Andra, cea mai frumoasă experiență din 2020: 'Era 2-3 dimineața'
Andra, distracție de zile mari la filmările videclipului ”Barcelona”

Recent, Andra a lansat piesa ”Barcelona”, împreună cu Dony și Matteo. Artista a povestit în emisiunea ”Vorbește Lumea”, de la Pro TV cum au decurs filmările.

Andra, cea mai frumoasă experiență din 2020

Andra este nespus de fericită de colaborarea cu Dony și Matteo pentru piesa ”Barcelona”, iar filmările videoclipului au decurs cum nu se poate mai bine. Astfel că cei trei s-au distrat pe cinste. De altfel, timpul a trecut extrem de plăcut, iar pe la 2-3 dimineața, artista mărturisește că ei tot mai cântau.

”Barcelona” vine din dorința noastră de a pleca în vacanță. Fără să ne gândim exact, asta ne-a propus Dony, este una dintre destinațiile preferate de vacanță. Lăsând la o parte că a ieșit ceva foarte frumos, vibe-ul nostru, energia noastră, deși îi cunoșteam pe băieți, nu m-am gândit niciodată, că o să râd extraordinar de mult. Era 2-3 dimineața și noi cântam, cumva toată energia asta a plecat de la noi pentru că ne-am înțeles foarte bine.”,  a spus Andra la ”Vorbește Lumea”.

Andra s-a mutat în casă nouă

Mai mult decât atât, dacă ar putea să plece într-o vacanță, ar alege imediat destinații ca Barcelona sau Turcia, deoarece preferă să nu zboare mult cu avionul.

”Dacă s-ar putea, eu aș pleca în Barcelona sau în Turcia, să zbor o oră, că mi-e frica să zbor mai mult, să pot lua și copiii”, a mai spus Andra.

Tot artista a mărturisit că s-a mutat și în casă nouă, însă nu a apucat încă să despacheteze toate bagajele.

”M-am mutat în casă nouă, e foarte bine. Am zis că la casa asta o să fie diferit să simți că nu ai griji. După ce terminăm filmările la Românii au talent voi deschide și celalte cutii rămase.”, a mărturisit Andra Măruță.

Despre noua casă a Andrei se spune că a costat un 1 milion de euro. Este o casă cu etaj și cu piscină, și este situată chiar într-o oază verde, aflată în zona Grădina Zoologice din Băneasa. Casa ar fi fst cumpărată ”cu banii jos”. De alltfel, Andra și-a petrecut ziua de naștere în casa cea nouă, având câțiva invitați.

Alexandra Irina Măruță s-a născut la data de 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Ea este cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra și este o vedetă de televiziune, dar și cântăreață română de muzică pop, și R&B. Primul său disc single, Andra l-a lansat în anul 2001, la numai 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100.