Andra, anunț important pentru fani: “Prea multe lucruri ne despart, e timpul să vorbim despre cele care ne unesc”

Andra, anunț important pentru fani

Andra i-a anunțat ceva foarte important pe cei care o iubesc și care așteaptă cu nerăbdare încă o ocazie să o mai vadă. Iată mesajul superb al artistei! Cum și-a expus și mai tare iubirea pentru muzică?

Andra, anunț pentru fani

Andra a reușit ca de-a lungul anilor de când este în vizorul tuturor să-și strângă o mare de fani care o urmăresc peste tot prin țară și nu numai. Pentru a putea ține legătura cu cei care o iubesc, are grijă să-i informeze de fiecare dată cu fiecare schimbare . De data aceasta, i-a anunțat faptul că un nou proiect vine în prim-plan. Iubita cântăreață și-a promovat un nou concert.

„Am pus mult suflet în „Tradițonal” și simt că ați înțeles asta și l-ați primit cu brațele deschise. M-am simțit ca acasă și la Londra, și la Chișinău, dar și peste tot în țară. Mereu s-au epuizat biletele, uneori chiar în 24 de ore, și sunt onorată să știu că mă așteptați cu nerăbdare. Pe 16 noiembrie ne vedem la Craiova, în inima Olteniei, să sarbătorim lucrurile care ne leagă, ne fac fericiți, ne emoționează. Prea multe lucruri ne despart, e timpul să vorbim despre cele care ne unesc. #traiditional #andra #soldout”
Andra

Andra, anunț important pentru fani
Andra, anunț important pentru fani

 „Nu prea avem așa… divergențe „

“Țipă mai rock, țipă mai…”, a continuat prezentatorul de la Pro TV.
“Dar de ce țipă? Ce faci?”, a întrebat unul dintre realizatorii emisiunii de radio.
“Ce fac? Ăăă… nu prea avem așa… divergențe în anumite… să știi că acum stau bine să mă gândesc dacă am auzit-o vreodată pe Andra țipând prin casă. Nu, jur! Doar dacă pe David îl strigă de cinci ori și nu răspunde, atunci: «David!!! Da’ nu răspunzi odată?!?» Știi? La modul ăsta, dar, în rest… Nu, se protejează, trebuie să aibă grijă de voce, îți dai seama”, a dezvăluit Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI