Andra a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță. Care a fost prima întrebare pe care i-a pus-o soțul său la Pro TV

Andra a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță. Care a fost prima întrebare pe care i-a pus-o soțul său la Pro TV
Andra a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV. Prima întrebare pe care i-a pus-o soțului

Andra și 3 Sud Est au venit în platoul ”La Măruță” cu noua piesă, ”Jumătatea Mea Mai Bună”, care a adunat milioane de vizualizări și care se află de aproape o săptămână, chiar din momentul lansării, pe locul unu în trending pe Youtube. Prima întrebare pe care i-a pust-o cântăreața soțului.

 Andra și 3 Sud Est, în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru promovarea noii piese. Prima întrebare pe care i-a pus-o cântăreața moderatorului

Andra și 3 Sud Est au pășit în platoul ”La Măruță” pentru a-și promova noua piesă. Colaborarea lor a plăcut publicului, care a plasat piesa pe primul loc în trendingul românesc. Ajunși în platou, toți patru au zâmbit, iar cea care a deschis discuția a fost Andra, simțindu-se mai confortabil fiind în emisiunea soțului. Cei doi au flirtat precum niște adolescenți, apoi au vorbit despre piesă.

  • A: Bună, Cătă, ce mai faci? 
  • M: Cum mai e pe acasă? 
  • A: Suntem bine noi. Când vii din turneu?

Cum se simte Mihai Budeanu după cumpăna COVID-19 

„Da, este o reușită piesa, dar să știți că piesa e făcută înainte de pandemie. Am ținut-o la sertat până când am realizat că fără Andra piesa asta nu ar suna la fel de bine”, Laurențiu Duță.

„Pe Cătălin l-am cunoscut în televiziune, nu era atât de evoluată treaba, cum e acum cu telefoanele”, a răspuns Andra, întrebată de Laurențiu Duță cum l-a cunoscut pe Măruță. 

„Noi, artiștii, de când nu am mai fost pe scenă? Slavă Domnului că mai vine câte o melodie ca asta, ca a noastră, și ne dă energie. Mi-au dat mesaj și unii colegi și mi-au transmis că bine că am ajuns cu piesa în trending, că muzica ușoară ajunge în top, pe lângă altele. Asta zic, melodia asta e o speranță pentru muzica ușoară”, a spus Andra la Pro TV. 

Am stat la spital aproape o lună și două săptămâni și ceva la ATI. Au fost și multe mesaje exagerate în timpul ăsta. Nu era adevărat tot ce se scria. Pe mine m-a schimbat experiența asta. Vezi altfel lucrurile. A fost o cumpănă…la un pas de…Vineri sunt programat la rapel și sperăm să fie bine. După o lună de când m-a externat, Laurențiu m-a sunat să tragem vocile să vedem cum îmi sună vocea, dar a sunat bine, nu a fost afectată” – Mihai Budeanu. 

Mihai nu era într-o situație foarte bună, dar era lucid, puteai comunica. Da, vocea lui Mihai e înregistrată la o lună după ce a ieșit din spital. Uite că după un necaz vine și o mare bucurie. După trei luni, sărbătorim împreună un numărul unu alături de Andra”  – Laurențiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI