Alexandra Dinu şi Andra, panicate pentru fiii lor. Toate mamele le vor întelege: ”Nu l-am lăsat, mi-a fost frică”

Alexandra Dinu şi Andra, panicate pentru fiii lor. Toate mamele le vor întelege: ”Nu l-am lăsat, mi-a fost frică”
Alexandra Dinu şi Andra, panicate pentru fiii lor. Toate mamele le vor întelege ”Nu l-am lăsat, mi-a fost frică”

Andra și Alexandra Dinu s-au arătat îngrijorate pentru fiii lor după ce au văzut un număr aparte adus în scenă de o fetiță. Multe dintre mame au trăit cu această teamă. Ce a decis concurenta să prezinte și care e motivul frământării celor două mămici din juriu?

Românii au talent: Alexandra Dinu și Andra, îngrijorate pentru fiii lor

Scena talentelor e din nou cuprinsă de emoții, dar și de originalitate! Ediția din această seară i-a surprins pe cei mai mulți. O tânără a venit pe marea scenă de la Românii au talent pentru a-și arăta îndrăzneala, curajul și dorința de a surprinde telespectatorii.

Îmbrăcată ca o balerină, aceasta a urcat pe un hoverboard și a început să șocheze juriul cu câteva mișcări pe care nimeni nu le văzuse. Desigur că siguranța cu care a venit fata este provenită din multă muncă.

Antrenamentul a menționat că-l face chiar la ea acasă, iar că asta îi aduce multă bucurie.  Andra a fost cea care a ridicat mingea la fileu în timpul jurizării și i-a pus întrebarea la care știa deja răspunsul:

„Și acasă se întâmplă să mergi cu el? Cumva dintr-o cameră în alta?” Dansatoarea i-a răspuns că da, ulterior Andi a dedus că solista e cunoscătoare a acestui peisaj. Fiul vedetei a avut și el o pasiune pentru hoverboard, moment în care nu se mai dezlipea de el nici măcar în locuință.

„Într-o zi s-a aşezat invers pe el şi a trecut peste piciorul meu, m-a accidentat”

Alexandra Dinu a completat că și băiatul ei a îndrăgit acest obicect, ba chiar de multe ori mai avea foarte puțin până să se rănească din cauza acestuia. ”Eu nu am amintiri frumoase cu acest hoverboard.

David mergea cu el mereu prin casă. Într-o zi s-a aşezat invers pe el şi a trecut peste piciorul meu, m-a accidentat. Dar poate acum o să am amintiri frumoase, mi-a plăcut mult momentul”, a mărturisit Andra în cadrul emisiunii Românii au Talent.

Şi Mario a avut o perioadă în care era să îşi rupă picioarele cu aşa ceva. Se accidenta mereu, intra în toţi pereţii, îi explicam că nu se foloseşte în casă, dar nimic… Au trecut câţiva ani, era mai mic”, a adăugat și Alexandra Dinu.

„Vai, eu numai în casa l-am lăsat să se dea. Nu l-am lăsat afară, mi-a fost frică”, a mai completat Andra. Micuța venită în show cu un moment inedit a mers mai departe cu acceptul juraților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI