Andi Moisescu, despre relația cu soția sa. Cum reușesc să nu se certe niciodată

Andi Moisescu, despre relația cu soția sa. Cum reușesc să nu se certe niciodată
Andi Moisescu, alături de soția sa, Olivia Steer

Andi Moisescu a vorbit despre relația cu soția sa, Olivia Steer, care a stârnit controverse după ce a afirmat că vaccinurile pot îmbolnăvi copiii și chiar pot provoca autism. Vedeta postului de televiziune Pro TV mărturisește că nu se ceartă niciodată cu partenera lui de viață.

Andi Moisescu nu ar lucra alături de soția sa

Juratul de la Românii au Talent susține că nu ar lucra niciodată alături de soția sa, pentru a evita eventuale neînțelegeri care s-ar ivi la locul de muncă. „Noi ne-am ferit să amestecăm vreodată familia cu profesia. Credem mai mult în buna lor separare”, a spus Andi.

Vedeta de la Pro TV mai spune că nu s-ar vedea făcând o emisiune culinară după rețetele vegane ale Oliviei Steer, dar ar fi de acord să facă mai multe materiale video în timp ce gătește.

„Chiar o emisiune, nu. Dar rețetele le-aș încerca, sincer să fiu, dacă m-aș apuca să gătesc într-o colecție de video-uri, la un moment dat”, a declarat Andi Moisescu.

I-a luat apărarea soției sale

În urmă cu 3 ani, Andi Moisescu a sărit în apărarea soției sale, după ce aceasta a vorbit la postul de televiziune Antena 3 despre vaccinuri. Olivia Steer a declarat atunci că vaccinurile pot îmbolnăvi copiii și că ar putea provoca autism. Ea a fost atacată atât pe rețelele de socializare, cât și la televiziuni.

„Soția mea nu a fost subiectul unor controverse. Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic, pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”, a spus Andi Moisescu la acea vreme.

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au cunoscut în 2002 și au împreună doi copii, pe David și pe Luca. Andi se pregătește de finala Românii au Talent, emisiune care va fi difuzată de Pro TV, vineri, 31 mai, de la ora 20:30.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI