08 iul. 2021 | 16:31

Anda Călin, mesaj cu subînțeles pentru Liviu Vârciu? ”Altfel ies scântei”

Monden
Anda Călin, mesaj cu subînțeles pentru Liviu Vârciu? ”Altfel ies scântei”
Anda Calin, mesaj cu subinteles pentru Liviu Varciu

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai solide și cunoscute cupluri din showbizul românesc. Cei doi se bucură de o relație frumoasă bazată pe respect, înțelegere și dragoste. Care este secretul relației lor și cum reușește frumoasa brunetă să-și controleze gelozia.

Anda Călin, mesaj cu subînțeles pentru Liviu Vârciu?

Cu toții știm că fostul solist din trupa L.A. a fost dintotdeauna un bărbat extrem de cuceritor, capabil să pună pe jar inimile tuturor domnițelor din lumea mondenă din România și nu numai.

Cu toate acestea, de câțiva ani fostul concurent de la Te Cunosc de Undeva s-a făcut băiat cuminte, de casă, datorită iubitei sale Anda Călin. Liviu Vârciu și partenera lui se înțeleg de minune, iar tabloul familiei lor este completat perfect de cei doi copii.

Întrebată care este secretul relației lor, Anda Călin le-a răspuns internauților de pe Instagram că are mare încredere în iubitul ei Liviu. Deși admiratoarele au fost curioase cum trece peste momentele în care este geloasă, Anda Călin i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui Liviu Vârciu.

„Cum poți avea atâta încredere în Liviu? Nu ești geloasă când vezi câte fete roiesc în jurul lui?”, a fost una dintre întrebările primite. Răspunsul Andei a surprins pe toată lumea:

„Am încredere pentru că mi-a câștigat-o și pentru că nu-mi dă niciun motiv de gelozie. Asta nu înseamnă că nu sunt deloc geloasă (sunt berbec și ce e al meu e doar al meu, altfel ies scântei). Atunci când iubești, automat ai și un strop de gelozie. De obicei trec ușor peste suferințe.

Dacă crezi că suferi de așa ceva, poți consulta pe cineva avizat- psiholog. Începe prin a dormi suficient, fă sport și găsește-ți ceva prin care să își ocupi timpul. O minte ocupată este o minte fericită. Și nu în ultimul rând, elimină factorii care-ți provoacă stres.”, a scris Anda Călin pe Instagram.

Când va avea loc nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin

Sunt împreună din 2016 și au doi copii împreună. Deși fanii i-au întrebat când vor face nunta, Anda Călin și Liviu Vârciu au specificat faptul că la sfârșitul lui 2021 vor face petrecerea de botez a băiețelului lor Liviu Matei, care a împlinit deja un an.

„Așa am vrut eu și nu am făcut-o din superstiție. Lumea o să-l cunoască după petrecere, botezul a avut loc anul trecut”, ne-a mai spus Liviu, pentru Playtech.ro.

Actorul are un alt motiv de bucurie. Filmul la care a lucrat intens înainte ca pandemia de coronavirus să-i strice planurile este pe punctul de a se lansa. Din distribuția peliculei fac parte Alina Pușcaș, Pepe, Dan Negru și Nea Marin.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Capital.ro
"Aşa ai un ban în plus în buzunar. Îţi scoţi chiar şi de două ori banii" | Investiţia care devine tot mai profitabilă pentru români
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro