Anda Adam, apariție incendiară. Cum a putut să se îmbrace și ce au observat fanii

Anda Adam, apariție incendiară. Cum a putut să se îmbrace și ce au observat fanii
Anda Adam, apariție incendiară. Cum a putut să se îmbrace și ce au observat fanii

Deși în plan personal situația nu este roz, Anda Adam și soțul ei fiind la un pas de divorț, cel puțin din cele regăsite în presă, căci de la artistă nu există declarații în acest sens, cântăreața continuă să uimească prin aparițiile sale, arătând că ”poate fata”, iar cea mai recentă imagine postată pe Instagram confirmă asta.

Anda Adam, imagine provocatoare pe Instagram. Apariția incendiară a cântăreței a ridicat multe semne de întrebăre în rândul fanilor

Operațiile estetice au luat din ce în ce mai mult avânt în ultimii ani. Persoanele publice și nu numai fac tot mai des schimbări la nivelul feței, fie cel al corpului. De exemplu, Anda Adam a mai bifat o vizită în cabinetul medicului estetician în ianuarie 2020. Vedeta și-a surprins admiratorii cu o schimbare la nivelul feței, pe care spune că și-o dorea de mult timp, anume o intervenție la nas.

Aceasta a explicat la acea vreme că nu va recurge la operația de rinoplastie doar din cauza unor imperfecțiuni, ci și din cauza unei probleme medicale. Și chiar dacă nu părea că ar avea vreun defect în acest sens, vedeta le-a explicat fanilor că dorința de a-și repara septul nazal deviat este una care încolțea de multă vreme în mintea sa.

Nu a scăpat de ochii vigilenți ai admiratorilor

De asemenea, potrivit chirurgului estetician Adina Alberts, artista a apelat la medicul estetician în mai multe rânduri, iar unele dintre intervenții au fost mai puțin reușite. Principala neregulă ar fi bustul, care este în dezechilibru. Dar toate schimbările au fost ”susținute” și de un antrenament spartan la sala de forță, una dintre principalele pasiuni ale solistei fiind sportul. Astfel, și-a conturat un trup invidiat de multe femei, pe care astăzi l-a pus în valoare într-un mod inedit.

Vedeta s-a pozat într-o rochie neagră, scurtă, cu decolteu generos și un accesoriu strălucitor la gât care să completeze ținuta. Dar nu cel din urmă a atras atenția fanilor. Printre zecile de complimente s-au regăsit și câteva întrebări privind activitatea ei din ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”, oamenii întrebându-se dacă aventura din satul Cocani s-a sfârșit pentru ea, atâta vreme cât s-a pozat într-o astfel de manieră, făcând reclamă unui magazin online. Curiozitatea a fost cu atât mai mare cu cât, potrivit CanCan, artista s-ar număra printre primele vedete eliminate din show-ul de la PRO TV.