Anda Adam nu se lasă! Face gafă după gafă

Anda Adam face ce face și iar o comite. Nu a trecut mult de la ultima ispravă, iar acum cântăreața a fost amendată de oamenii legii pentru o parcare deloc regulamentară. Mai precis, bolidul Andei Adam a fost fotografiat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități, în parcarea unui mall din Cluj, iar acum oamenii legii au luat atitudine.

Noua gafă făcută de Anda Adam

Totul s-a petrecut luni, 7 februarie, când artista a fost amendată la scurt timp după ce și-a parcat BMW-ul pe trecerea de pietoni, într-o intersecție din Cluj. Cu toate că a greșit, Anda Adam a ținut să se scuze.

Potrivit Știri de Cluj, se pare că Anda Adam și-a oprit mașina pe care n-ai cum să n-o observi fix la intersecția străzilor Călan și Henri Barbuse, în Mărăști, cu o roată pe trecerea de pietoni. În acest fel, cântăreața a fost amendată cu suma de 290 de lei, însă a ținut să vină cu o explicație.

Astfel că la categoria „obiecții”, Anda Adam a scris că și-a dus copilul la școală a parcat pe locul respectiv doar pentru o scurtă perioadă de timp, însă este o scuză des întâlnită, mai ales că în zona centrală sau în cartierele unde sunt multe școli.

Anda Adam, parcare pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități

Însă gafele nu se opresc aici, fiincă cu doar câteva zile înainte, mai precis la data de 28 ianuarie 2022, Anda Adam și-a parcat autoturismul de lux pe locul destinat persoanelor cu handicap, în fața unui mall.

Bolidul a fost rapid fotografiat, iar imaginea a ajuns instant pe rețelele de socializare, unde internauții au taxat-o dur. Se pare că aceasta ar fi parcat acolo doar pentru că era mult mai aproape de intrarea în mall, cu toate că în parcare erau multe alte locul disponibile, însă la o distanță mai mare.

„Mi-ai luat parcarea cu BMW – ul, ia-mi si handicapul“, i-a scris atunci o persoană deranjată de gestul cântăreței, atunci când a văzut mașina acesteia parcată pe locul destinat persoanelor cu handicap.

Anda Adam deține un autoturism marca BMW -ul i8, pe care și l-a achiziționat acum 2 ani, atunci când a împlinit 40 de ani, și se pare că bolidul ar fi costat-o suma de 150.000 de euro.

Urmăriți Playtech.ro și pe