08 feb. 2022 | 13:03

Anda Adam nu se lasă! Face gafă după gafă

Monden
Anda Adam nu se lasă! Face gafă după gafă
Masina Anda Adam

Anda Adam face ce face și iar o comite. Nu a trecut mult de la ultima ispravă, iar acum cântăreața a fost amendată de oamenii legii pentru o parcare deloc regulamentară. Mai precis, bolidul Andei Adam a fost fotografiat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități, în parcarea unui mall din Cluj, iar acum oamenii legii au luat atitudine.

Noua gafă făcută de Anda Adam

Totul s-a petrecut luni, 7 februarie, când artista a fost amendată la scurt timp după ce și-a parcat BMW-ul pe trecerea de pietoni, într-o intersecție din Cluj. Cu toate că a greșit, Anda Adam a ținut să se scuze.

Potrivit Știri de Cluj, se pare că Anda Adam și-a oprit mașina pe care n-ai cum să n-o observi fix la intersecția străzilor Călan și Henri Barbuse, în Mărăști, cu o roată pe trecerea de pietoni. În acest fel, cântăreața a fost amendată cu suma de 290 de lei, însă a ținut să vină cu o explicație.

Astfel că la categoria „obiecții”, Anda Adam a scris că și-a dus copilul la școală a parcat pe locul respectiv doar pentru o scurtă perioadă de timp, însă este o scuză des întâlnită, mai ales că în zona centrală sau în cartierele unde sunt multe școli.

Anda Adam, parcare pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități

Însă gafele nu se opresc aici, fiincă cu doar câteva zile înainte, mai precis la data de 28 ianuarie 2022, Anda Adam și-a parcat autoturismul de lux pe locul destinat persoanelor cu handicap, în fața unui mall.

Bolidul a fost rapid fotografiat, iar imaginea a ajuns instant pe rețelele de socializare, unde internauții au taxat-o dur. Se pare că aceasta ar fi parcat acolo doar pentru că era mult mai aproape de intrarea în mall, cu toate că în parcare erau multe alte locul disponibile, însă la o distanță mai mare.

„Mi-ai luat parcarea cu BMW – ul, ia-mi si handicapul“, i-a scris atunci o persoană deranjată de gestul cântăreței, atunci când a văzut mașina acesteia parcată pe locul destinat persoanelor cu handicap.

Anda Adam deține un autoturism marca BMW -ul i8, pe care și l-a achiziționat acum 2 ani, atunci când a împlinit 40 de ani, și se pare că bolidul ar fi costat-o suma de 150.000 de euro.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro