Anda Adam, adevărul despre modificarea făcută la față: ”Îmi pare rău că nu a fost mai devreme”

Anda Adam, adevărul despre modificarea făcută la față: ”Îmi pare rău că nu a fost mai devreme”
Ce spune Anda Adam despre interventiile estetice

Anda Adam le-a spus fanilor de pe Instagram dacă are regrete în ce privește intervențiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului, iar răspunsul vedetei i-a luat prin surprindere pe aceștia.

Anda Adam, adevărul despre modificarea făcută la față

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, cu o carieră impresionantă. Chiar dacă anii au trecut, artista s-a menținut la fel de sexy. Deși petrece ore la sala de fitness, iar rezultatele sunt pe măsură, Anda Adam a admis că a ajuns și la medicul estetician pentru oarece retușuri. Aceasta a început cu mărirea sânilor și mărirea buzelor, apoi a apelat și la intervenții la niveul nasului. În plus, aceasta are și fațete dentare, pentru un zâmbet cuceritor.

Pentru admiratorii ei de pe Instagram, Anda Adam a spus dacă regretă sau nu faptul că a apelat la fațete dentare pentru a avea un zâmbet strălucitor. Aceasta a spus adevărul imediat.

„NICIODATĂ! Îmi pare cău că nu am făcut asta mai devreme! O dantură perfectă este greu să o ai natural, iar fațetele îți dau practic acea ”strălucire” când zâmbești, vorbești, cartea noastră de vizită oarecum!”, a declarat Anda Adam pe Instagram.

Zvonuri despre divorț

De asemenea, vedeta este foarte mândră de trupul ei, iar pozele de pe Instagram stau mărturie.

Anda Adam are o carieră de invidiat, însă în ce privește viața personală, în ultima perioadă au tot existat zvonuri că ar fi divorțat sau, cel puțin, ar fi la un pas să divorțeze de soțul ei, Sorin. Cei doi s-au casatorit în iunie 2015, la nici un an de când s-au cunoscut. Cu toate că se zvonea la acel moment că artista ar fi însărcinată, aceasta negat informațiile și după o lună de la nuntă, în iulie 2015, aceasta a anunțat că ea și Sorin vor deveni părinți, fiind însărcintă în cinci luni. Astfel că pe data de 30 noiembrie, în 2015, Anda a născut o fetiță, pe nume Evelin.

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a spus Anda Adam pentru VIVA!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI