30 mai 2019 | 18:22

Anchetă în Teleorman: fiul ministrului de Interne Carmen Dan ar fi fost bătut în discotecă

Știri generale
Anchetă în Teleorman: fiul ministrului de Interne Carmen Dan ar fi fost bătut în discotecă

Poliția din Teleorman a început o anchetă după ce Darius Dan, fiul ministrului de Interne, ar fi fost bătut într-o discotecă din localitatea Butești. Localul respectiv se află la 15 kilometri de orașul Videle, iar incidentul s-ar fi petrecut la începutul lunii aprilie, potrivit liberinteleorman.ro.

Luna trecută, Darius Dan, fiul ministrului de Interne a mers într-o discotecă din localitatea Butești, aflată la aproximativ 15 kilometri de orașul Videle. Presa locală scrie că în discoteca respectivă se ascultă, de regulă, manele, iar fiul ministrului de Interne ar fi cerut, în mod imperativ, schimbarea unei piese.

DJ-ul s-a conformat, dar acest lucru i-a deranjat pe ceilalți clienți, care s-au enervat pe tânărul care le-a stricat distracția.

Cum a luat bătaie fiul ministrului de Interne

În localul respectiv se aflau și mai mulți tineri din comuna Poeni. Unu dintre ei s-a îndreptat spre Darius Dan, fără să știe că acesta este fiul ministrului de Interne. După ce l-a lovit, Darius Dan a fost ascuns în bucătărie de patronii discotecii, iar Poliția a fost chemată la fața locului.

Există zvonuri potrivit cărora fiul ministrul ar fi solicitat, ulterior, de la bătăuș suma de 3.000 de euro ca să își retragă plângerea. Iată ce povestește un martor pentru publicația locală:

“E o discotecă pe care Darius o frecventează. El a vrut să schimbe muzica la DJ, că nu i-a plăcut muzica. În discoteca respectivă, iubitorii de manele fac cel mai mare consum. DJ-ul știa cine este el, că e băiatul lui Carmen Dan și restul clienților au fost revoltați. Evident, clienții nu știau cine e Darius. Și unul dintre ei s-a enervat și s-a dus și l-a compostat direct, n-a mai stat la discuții. Patronii știau cine este, l-au luat pe Darius, l-au ascuns în bucătărie, apoi au spus găștii de clienți deranjați de Darius că el e fiul ministrului de Interne. S-au panicat când au auzit. La vreo două ore a venit poliția de la Videle, apoi cea de la Alexandria, care a luat probele de pe camere. După care am auzit că a căzut Darius la înțelegere cu ei să le dea 3000 de euro, ca să-și retragă plângerea. Ce am mai observat în noaptea aia a fost că în zonă apoi au patrulat continuu vreo trei mașini de poliție prin zonă.”

Patronii discotecii, de asemenea, au cerut să afle de unde cunosc jurnaliștii aceste detalii și au părut speriați.

“Cine v-a dat detaliile? Vreau să îmi spuneți cine v-a dat detaliile, că e problema mea. Nu vreau să vă dau niciun detaliu, pentru că e o anchetă a poliției. Am fost acolo, am văzut personal ce s-a întâmplat, nu-mi este frică, dar nu vreau să vă spun. Mi s-a spus să nu dau niciun detaliu.”

Purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Teodora Dragole, a precizat, însă, că există o anchetă în desfășurare pe tema unui episod violent petrecut în localitatea menționată, o anchetă care se derulează sub supravegherea procurorului de caz.

Poliția susține, însă, că Darius a făcut plângerea abia a doua zi la Poliția Rurală Poeni, lucru care nu se suprapune peste declarațiile martorilor oculari, care susțin că la fața locului a avut loc o întreagă desfășurare de forțe din partea polițiștilor.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro