04 oct. 2024 | 15:26

Anca Țurcașiu și-a postat nepoțica pe internet. Micuța Zoe e simpatică foc! În ce ipostază au apărut cele două

Monden
Anca Țurcașiu și-a postat nepoțica pe internet. Micuța Zoe e simpatică foc! În ce ipostază au apărut cele două
Anca Țurcașiu și-a postat nepoțica pe internet. Micuța Zoe e simpatică foc! În ce ipostază au apărut cele două

Anca Țurcașiu se bucură din plin de ipostaza de bunică, iar de curând s-a fotografiat alături de fiul și de nepoțica sa. Micuța Zoe a venit pe lume în luna iunie și seamănă perfect cu tatăl ei, fiul actriței.

Cum s-a fotografiat Anca Țurcașiu cu nepoțica ei

Anca Țurcașiu își împarte timpul între activitățile profesionale, vacanțe și familie. Actrița este, de câteva luni, bunică, iar ipostaza i se potrivește de minune. Vedeta a imortalizat câteva momente cu fiul și cu nepoțica ei și le-a publicat pe rețelele de socializare.

Actrița radiază de fericire în compania celor dragi, lucru remarcat și de către cei care o urmăresc în mediul online. Micuța Zoe, nepoțica ei, a moștenit câteva trăsături de la tatăl său, fiul artistei. Fetița s-a născut în luna iunie, iar pe 1 septembrie a fost botezată.

”Ce frumos! Felicitări”, ”O bunică superbă, multe binecuvântări și fericire alături de familie și de cei dragi”, ”Ce oameni simpli… să vă bucurați de minune”, ”O bunică tânără, fericită și binecuvântată”, ”Felicitări! Să vă trăiască minunea” – au fost câteva dintre comentariile primite de vedetă la postare.

Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu nora ei

Fiul vedetei, Radu Georgescu, s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu iubita sa. Actrița a declarat, la un moment dat, că încearcă să nu intervină în relația lor și se abține de la a le da sfaturi.

”Da, am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Regrete vizavi de relația cu Radu nu am. Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee. Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună.

Eu nu am fost o adolescentă rebelă, am fost mult prea cuminte, fără să fiu neapărat o tocilară. Îndeplineam toate sarcinile cu foarte mare corectitudine, părinții mei nici nu m-au simțit. În schimb, Radu a fost destul de rebel, a avut o adolescență… Băieții sunt altfel cred. A depășit momentul acela pe la 20 de ani. Astăzi avem o relație foarte frumoasă, suntem foarte buni prieteni. A redevenit bun, cald, înțelept și sunt foarte fericită.

Da, mi-ar plăcea să am o nepoțică cu părul ondulat și cu ochii verzi – o bombonică de fetiță”, spunea Anca Țurcașiu, într-un interviu pentru viva.ro, înainte de a deveni oficial bunică.

 

 

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
China este pregătită de război. De ce SUA nu mai pot ține pasul cu ritmul de expansiune al armatei chineze
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
De ce e Eminem în culmea fericirii. Fanii nu se așteptau la așa ceva de la el
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
Anunțul Rusiei a înfricoșat toată planeta. Ar putea începe războiul fără precedent în istoria omenirii
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Mediaflux
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro