Anca Țurcașiu parcă e altă femeie. Cât de schimbată este la 6 luni de la divorț

Anca Țurcașiu parcă e altă femeie. Cât de schimbată este la 6 luni de la divorț
Cât de mult s-a schimbat Anca Țurcașiu

După aproximativ șase luni de la divorț, se pare că Anca Țurcașiu și-a revenit. Drept dovadă sunt fotografiile pe care le-a postat din vacanță, în care artista este doar un zâmbet. La aproape 51 de ani, solista a plecat într-o destinație de lux, unde a avut apariții de senzație.

Anca Țurcașiu parcă e altă femeie

În câteva luni Anca Țurcașiu va împlini 51 de ani, însă, se pare că pentru artistă vârsta e doar un număr. Vedeta a fost Republica Dominicană, iar imaginile în costum de baie și în rochii scurte au făcut furori pe rețelele de socializare.

Artista pare să fie foarte fericită. Imaginile din vacanță de la plajă, demonstrează că Anca Țurcașiu și-a revenit după momentele grele prin care a trecut. Nu este ușor să renunți la o căsnicie după 22 de ani, însă, se pare că timpul vindecă tot. Precum era de așteptat, pozele din Republica Dominicană au avut multe comentarii pozitive.

Anca Țurcașiu, lovitură din partea fostului soț

În urmă cu aproximativ jumătate de an, Anca Țurcașiu posta pe pagina sa de socializare un mesaj pentru fanii săi, în care își anunța divorțul de Cristian Georgescu. Cu toate că artista nu a vrut să dea informații despre motivele pentru care s-au despărțit și a rugat să îi fie respectată intimitatea, lucrurile începeau să iasă la iveală. Artista primea o lovitură dură din partea fostului soț.

Se pare că medicul Cristian Georgescu avea o nouă iubită, alături de care locuia în casa unde a trăit 22 de ani, cu Anca. Chiar înainte de anunț, artista se mutase într-un apartament dintr-o zonă rezidențială din Capitală, scria Impact.ro.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubita de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!”, scria la acea vreme artista pe Facebook.

Anca Țurcașiu a revenit în studio

În noiembrie, după o schimbare de look, Anca Țurcașiu a revenit în studio. Artista s-a fotografiat alături de producătorul său muzical Ovi, postând imaginea pe pagina ei de Facebook.

”Un pian, Ovi producător, compozitor, prieten și o piesă nouă în curând. După mulți ani de repaus, o revenire sperăm noi în forță. Autorul textului rămâne secret. Aveți vreo idee cine ar fi?”, a scris Anca Ţurcaşiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI