Ce a făcut Anca Țurcașiu în văzul tuturor. Atât de nervoasă nu a fost niciodată

Ce a făcut Anca Țurcașiu în văzul tuturor. Atât de nervoasă nu a fost niciodată
Anca Țurcașiu, din nou în lumina reflectoarelor

Anca Țurcașiu, după divorț, a reușit să atragă atenția publicului, mai ales după modul în care arată. Ai zice că este o tânără domnișoară, nu o femeie în toată firea, ajunsă la 50 de ani. Invidiată de mai tinerele colege, și admirată de fani, Anca Țurcașiu încearcă să-și vadă de viață, mai departe.

Anca Țurcașiu, din nou în lumina reflectoarelor

Momentul divorțului vedetei de stomatologul Cristian Georgescu a fost unul greu și dureros pentru Anca Țurcașiu. Vedeta a recunoscut că decizia a fost una grea, după aproape 25 de ani de căsnicie. După divorț, vedeta și-a cumpărat un apartament în zona Panduri din Capitală, unde s-a mutat și locuiește singură. Pentru moment presa nu a reușit să o vadă pe proaspăta divorțată Anca Țurcașiu, la brațul altui bărbat.

Pe toată perioada verii vedeta a stat pe litoralul Mării Negre, unde a avut și câteva pictoriale încendiare, dar a și prestat artistic. Acum, însă, întoarsă în capitală, a fost surprinsă de paparazii fie la cumpărături, fie la saloanele de înfrumusețare

Într-una din aceste zile, colegii de la click.ro au reușit să o urmărească pentru câteva ore, pas cu pas, prin București. Fie a mers la un supermarket pentru cumpărături, la un salon de înfrumusețare, paparazii au fost în permanență pe urmele ei. (vezi galeria)

Paparazzi click au încercat să-i facă câteva fotografii. La un moment dat au fost surprinși de gestul, mai puțin ortodox, al vedetei. Vădit deranjată de insistențele acestora, Anca Țurcașiu le-a arătat degetul mijlociu jurnaliștilor click, după care și-a văzut mai departe de drum. Cei de la click au reușit să surprindă momentul, care să recunoaștem, nu prea îi face cinste vedetei.

Anca arată ca la 30 de ani

Cu mult tim la dispoziție acum, și singură fiind, vedeta a început să aloce mai mult timp îngijirii personale. Nu că nu ar fi făcut-o și până acum, dar acum pare mai evident ca niciodată acest lucru. În afară de mersul la saloanele de înfrumusețare, diva a ales să practice intens și atletismul, lucru pe care l-a recunoscut într-o postare pe Instagram. A făcut o adevărată pasiune din atletism, și face asta aproape zilnic.

”Am descoperit în vara asta un hobby nou: marșul. Mi-am amintit de miile de antrenamente de atletism destul de chinuitoare din copilărie, eu fiind cam împiedicată natural… Mărșăluind azi, trăiesc senzații uluitoare: liniște, entuziasm, motivația de a înainta măcar cu câteva sute de metri mai mult decât ieri.”, scria la un moment dat pe instagram.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI