Anca Serea, vizitată de Poliția Română. Cum a deposedat-o statul român de terenurile moștenite

Anca Serea, vizitată de Poliția Română. Cum a deposedat-o statul român de terenurile moștenite
Anca Serea, vizitată de Poliția Română

Anca Serea a fost vizitată de Poliția Română. Din păcate, oamenii legii au venit cu vești proaste pentru vedetă. Terenurile moștenite de la primul soț o fac bună de plată în loc să îi ofere o liniște și împlinire pentru că are ce să lase copiilor ei mai departe.

Anca Serea, vizitată de Poliția Română: vedeta are probleme din cauza terenurilor moștenite

Terenurile moștenite de vedetă de la primul soț o fac acum bună de plată pe brunetă. Lucrurile rămase în urma regretatului partener al moderatoarei îi dau mari bătăi de cap în zilele acestea. Unul din terenuri îi aduce probleme cu autoritățile.

Concret, este vorba despre un teren din Sectorul 2 al Capitalei. Poliția Localiă care a făcut un control în zonă a constatat că locul neîmprejmuit a devenit o adevărată groapă de gunoi.

Oamenii legii nu au putut să intre pentru că este o proprietate privată, dar în cele din urmă au făcut acest lucru după ce Anca Serea nu a răspuns notificărilor primite de la Primărie. Prin modul acesta soția artistului era obligată să permită accesul firmei de salubritate pe interiorul terenului.

A pierdut o bucată din moștenire

Autoritățile au luat măsurile necesare, iar prezentatoarea de știri a fost nevoită să suporte toate cheltuielile. Aceasta nu este, însă, singura problemă pe care a avut-o partenera lui Adi Sînă.

În vară, bruneta a rămas fără o parte din moștenirea primită de la omul de afaceri după ce statul a deposedat-o pe femeie de anumite terenuri. Statul român a informat-o pe vedetă că terenurile pe care le are în apropierea Capitalei împiedică dezvoltarea unui proiect important pentru cetățeni, respectiv Autostrada de Centură.

Aceasta a fost atunci deposedată de o parte din moștenire pentru care i-a fost dată suma de 9.500 de euro, mult mai puțin față de prețurile cu care se vând astfel de locuri în prezent.

Detalii din primul mariaj

”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde.

Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu. Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota.

Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul noptii, nimic altcev”, au fost mărturisile Ancăi în direct la Pro Tv, în cadrul emisiunii ”Uite cine dansează”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI