Anca Serea și Adi Sînă, ofertați de America Express. Cum ar fi fost plătite vedetele de Antena 1! EXCLUSIV

Anca Serea și Adi Sînă, ofertați de America Express. Cum ar fi fost plătite vedetele de Antena 1! EXCLUSIV
Anca Serea și Adi Sînă au refuzat oferta de la America Express

Rămasă fără niciun angajament tv după ce și-a dat demisia de la Prima TV, Anca Serea nu se grăbește să semneze vreun nou contract. Din contră, potrivit popriilor sale mărturisiri, fosta prezentatoare tocmai a refuzat o propunere atractivă din punct de vedere financiar. Și anume de a participa împreună cu soțul său, Adrian Sînă, la reality-show-ul „America Express”. Motivul? „Avem o vârstă și nu ni se potrivește”, a declarat aceasta în exclusivitate pentru Impact.ro.

Anca Serea și Adi Sînă au refuzat America Express

Mamă a șase copii, Anca Serea exclude din start ca în viitor să accepte vreo ofertă de a participa la unul dintre reality show-urile de mare audiență de la noi. Fosta przentatoare de la Prima TV a refuzat, recent, să participe împreună cu soțul său, Adrian Sînă, la America Express. Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt doar 2 dintre vedetele care vor participa.

Acolo, nouă perechi de concurenți vor intra în competiția Antenei 1. Vedetele sunt deja pregătite să pornească în aventura vieții lor, pe Drumul Aurului, ce va trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Acestea au decolat pe 25 mai din România, la primele ore ale zilei.

„Am primit o ofertă de nerefuzat, să plec cu Adi la Asia Express, dar ne-am gândit bine și am zis nu. Am refuzat din mai multe considerente, plus că nu mi se pare că ni se potrivește, avem o vârstă. Eram plătiți pe sezon, depinde și cât stăteam, ce rating era.

Fiecare alege ce e mai bun pentru el. Nu ne tentează genul ăsta de emisiuni. Alții sunt probabil mai plini de energie”, a mărturisit Anca Serea în exclusivitate pentru Impact.ro.

Merge cu copiii la Disneyland

Anca Serea va pleca în cursul zilei de mâine cu patru din cei șase copii ai săi, la Disneyland. Întrucât are frică de avion, aceasta se va deplasa cu trenul și va face o oprire de o zi, în Austria. Soțul ei, Adi Sîna, nu va merge alături de ei.

„Mâine plecăm cu trenul la Disneyland, am vrut să le fac copiiilor o surpriză de 1 iunie. Vom merge toți, mai puțin Adi care e plecat din țară, întrucât are concerte în India și Pakistan.

Cea mică, Leea, va rămâne acasă întrucât mi-ar fi fost greu, singură, și cu ea. Ar fi trebit să le fac programul celor mari în funcție de ea. Rămâne cu mama și cu bona.

Cred că va veni și David (n.r. fiul cel mare, care studiază în Olanda), direct la Paris. Mergem la Viena, facem o pauză, apoi la Disneyland”, ne-a mai spus aceasta, în exclusivitate.

Vor să vândă casa cea nouă

Nici nu au apucat să se mute în casa cea nouă care e gata, că Anca Serea și Adi Sînă și-au schimbat deja planurile. Aceștia au primit o ofertă avantajoasă și se gândesc să o vândă.

„Nu ne mai mutăm. Am primit o ofertă tentantă să o vindem. Ne gândim să rămânem în casa în care locuim acum, care e mult mai mare. Nu vrem să plecăm din cartierul ăsta, suntem aproape de școală. Deocamdată mai socotim și vedem ce decizie finală vom lua”, a mai completat fosta prezentatoare tv.

Copiii i-au moștenit carența de fier

Mult timp, Anca Serea s-a confruntat cu o problemă serioasă de sănătate. Mai precis o anemie severă, din cauza căreia nu-și putea desfășura activitatea normal. Bruneta se simte bine în prezent, dar și acum face tratament pentru a ține afecțiunea sub control. Mai mult, aceasta a descoperit că și copiii săi o moștenesc.

„Acum sunt bine. Fac tratament susținut și în prezent. La genul meu de anemie, nu am cum altfel. M-am ales cu această afecțiune de la nașterile multiple și de la piederile menstruale masive.

Așa sunt predispusă, și copiii la fel. Și ei au un pic de carență de fier. Eu nu mai aveam niciun fel de rezevă, era zero. Mi-a luat un an de zile să-mi revin”, ne-a mai spus Anca Serea, în exclusivitate.