Anarhie în casa Puterea Dragostei! Ligi sare la bătaie la Mariana, iar Cătălin o lovește pe Ella

Anarhie la Puterea Dragostei! Ligi și Cătălin sar la bătaie la Mariana și Ella

Casa Puterea Dragostei s-a umplut din nou de momente agresive și de jigniri fără măsură. Protagoniștii scenelor violente sunt Ligi și Cătălin de data aceasta. Ce au cei doi de împărțit cu Mariana și Ella? Bruneta a ieșit imediat din emisiune după gestul bărbatului.

Anarhie în casa Puterea Dragostei! Ligi și Cătălin, violenți

Spiritele nu se calmează nici în ediția aceasta în casa Puterea Dragostei. Cătălin a avut pentru prima oară un moment în care s-a pierdut cu firea, s-a îndreptat țintă către locul în care se afla Ella și a aruncat cu o pernă în ea. În timpul acesta, Ligi pornea o altă răscoală contra Marianei în casa fetelor. Aceasta, deși de obicei dincolo de scandaluri, nu a mai suportat și a sărit la bătaie.

Cătălin o lovește pe Ella
Cătălin o lovește pe Ella

Ella a părăsit imediat platoul, după gestul bărbatului, iar moldoveanca de peste Prut a agitat-o din ce în ce mai tare pe blondină, probabil în speranța că-și va ieși din pepeni și va recurge la un gest care să o descalifice. Cătălin a acceptat în cele din urmă că a greșit și și-a cerut scuze față de ieșirea agresivă pe care a avut-o. Cu toate astea, cea pe care a lovit-o nu a fost sensibilizată de scuzele sale. „Ce faci, Cătăline, te simți? Tu nu te băga cu mine în discuție! Frate, eu nu-s Roxana să faci așa ceva”, a spus Ella în timp ce părăsea platoul.

„Și tu ce faci cu Jador? E penibil ce faci tu. Ce e cu tupeul ăsta? De ce ridici gura mare la mine? Îmi pronunță numele, ea se bagă în seamă și tot ea se supără. S-a ajuns la lucruri prea exagerate în emisiunea asta. Nu se poate să fie omul bun cu voi și să aibă educație”
Cătălin

Bătăi în șir la Puterea Dragostei! Ligi și Cătălin sar la bătaie la Mariana și Ella
Bătăi în șir la Puterea Dragostei! Ligi și Cătălin sar la bătaie la Mariana și Ella

Șicane extreme între Ligi și Mariana

„Du-te de aici! Taci odată, Mariana, Ți se explică o chestie normală și nu înțelegi. Nu ridici mâna la mine, nu mă provoca. Atâta știi să faci toată ziua, să vorbești, când am eu chef atunci o să plec acasă. Până atunci, o să te terorizez. Te-am atenționat cu o pernă, atât”
Ligi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI