Întoarcerea Biancăi Comănici aprinde spiritele! Ironii pe bandă rulantă pentru cocurenta de la Puterea Dragostei

Bianca Comănici, ținta ironiilor după revenirea în casa Puterea Dragostei

Bianca Comănici a revenit în emisiune, în prim-plan în ironiile și părerile colegilor de platou despre situația în care se află. Cum a fost primită de concurenții din casa Puterea Dragostei după dezvăluirea trecutului său tumultos?

Bianca Comănici a revenit la Puterea Dragostei

Zilele trecute, concurenții din casa Puterea Dragostei, familia și prietenii tinerei au luat la cunoștință trecutul tumultos al acesteia. Amintim că în mediul virtual au apărut informații, filmulețe și poze care atestă faptul că Bianca a făcut videochat alături de fostul ei partener de viață. Toți colegii de platou ai brunetei au fost foarte deranjați de cele aflate, mai ales că aceasta i-a criticat și blamat pe fiecare în parte pentru acțiuni și evenimente cu mult mai puțin jenante sau rușinoase. Bianca a recunoscut în cele din urmă că le-a judecat mult prea spru pe fete și și-a cerut iertare.

Bianca Comănici, ținta ironiilor după revenirea în casa Puterea Dragostei
Bianca Comănici, ținta ironiilor după revenirea în casa Puterea Dragostei

„Știu că am greșit față de toate fetele și-mi cer iertare în fața voastră. Dumnezeu m-a pedepsit în momentul acesta”, a spus tânăra.  Deși toată lumea a crezut că jignirile și violențele ar fi încetat pentru moment, gestul Daianei către Bianca l-a scos din minți pe Livian. Aceasta s-a îndreptat către fosta iubită a lui Livian și a încercat să o facă să mânănce forțat ceva, moment în care bărbatul a venit rapid în casa fetelor și a oprit situația stânjenitoare în care se afla ea.

„Tu ai aruncat în jur cu ceea ce eșt tu”

„Pot să spun că am în plus față de tine demnitate. Eu nu te judec, dar ai fost de neatins și prea ai aruncat cu săgeți în jur în condițiile în care tu ai greșit. Tu ai aruncat în jur cu ceea ce ești tu”
Andreea Oprică 

„Dacă tu îți asumai din prima, era altă treabă, dar tu te-ai dat perfectă și acum ai șocat pe toată lumea. Eu am zis că mie mi-e milă de tine și de familia ta. Te ridici, te ridici, dar și cânt te coboară Dumezeu…”
Andreea Pirui

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI