Anamaria Prodan vrea să-i bage bani în buzunar lui Gigi Becali. Cum s-ar întâmpla așa ceva

Anamaria Prodan vrea să-i bage bani în buzunar lui Gigi Becali. Cum s-ar întâmpla așa ceva
Anamaria Prodan vrea să-i bage bani în buzunar lui Gigi Becali prin transferul unor jucători ai FCSB

Anamaria Prodan vrea să-i bage bani în buzunar lui Gigi Becali. Lucrurile ar fi surprinzătoare, ținând cont de conflictul dur dintre sexi-impresara și patronul FCSB. Cum fotbalul se „joacă” și pe bani, Anamaria e, în continuare, agenta unor jucători din lotul roș-albaștrilor. Iar o eventuală vânzare a acestora i-ar aduce o sumă frumoasă atât latifundiarului, cât și, încă, soției lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan vrea să-i bage bani în buzunar lui Gigi Becali

Anamaria Prodan vrea să-i bage bani în buzunar lui Gigi Becali. Cei doi au dezgropat „securea războiului” încă din iarnă. Transferul lui Dennis Man la Parma, pe suma record de 11 milioane de euro, plus încă 2 milioane bonusuri de performanță, a inflamat spiritele. Și asta din cauză că sexi-impresara, care avea contract de reprezentare cu tânîrul internațional, a fost „sărită din schema” mutării acestuia în Italia.

Anamaria Prodan „a luat foc” când a aflat că înțelegerea a fost parafată prin Giovanii Becali, vărul patronului de la FCSB. Ea nu a putut beneficia nici de comisionul ce revenea agentului jucătorului. Gigi Becali i-a oferit 100.000 de euro, dar impresara i-a refuzat categoric.

Mai mult, Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man, într-un proces ce se află în derulare. Impresara îi cere fotbalistului daune de 350.000 de euro. Dar conflictul cu Gigi Becali a escaladat până la nivel personal. Patronul FCSB a fost, de altfel, cel care a dezvăluit că Reghecampf are o amantă de mulți ani, lucru ce a dus căsnicia acestuia cu Anamaria Prodan către un divorț iminent.

Cum s-ar întâmpla așa ceva

Anamaria Prodan a vorbit despre situația creată de transferul lui Dennis Man și în interviul acordat presei italiene.

L-am crescut ca pe copilul meu, l-am luat de la o echipă mică din liga a doua din România (n.r. UTA Arad) și l-am dus la Steaua (n.r. FCSB), ceea ce o mare rampă de lansare pentru jucătorii tineri.

Dennis, în schimb, are un caracter slab, era prea copil. Eu am negociat cu Parma, apoi i-am dus președintelui Stelei (n.r. FCSB-ului) ofertele, dar Gigi și Giovanni Becali au profitat de absența mea, cauzată de probleme familiale, și m-au exclus din afacere”, a transmis Anamaria Prodan, pentru tuttomercatoweb.com.

Dar cum viața merge mereu înainte, Anamaria Prodan a „pus pe masă”, în cadrul interviului, numele altor doi jucători de la FCSB pe care ar dori să-i transfere în Italia. Ea l-a menționat, în primul rând, pe Ianis Stoica (18 ani), fiul fostului jucător stelist, Pompiliu Stoica, jucător cotat la 450.000 de euro de Transfermarkt.

Totuși conform avocatului sportiv Cristian Cernodolea, Gigi Becali ar fi refuzat suma de 1,5 milioane de euro pentru un împrumut la Bologna, în Serie A, pentru tânărul Stoica.

„Ianis Stoica e mai bun decât Dennis Man”

Înainte să dea gol de UTA (n.r. – în 1 august 2021), am avut o ofertă de împrumut de la o echipă de Serie A, împrumut cu opțiune de cumpărare la sfârșitul primului an cu 1,5 milioane de euro. Este vorba despre Bologna.Nu s-a concretizat, cei de la FCSB n-au vrut să-i dea drumul”, a declarat Cernodolea pentru gsp.ro.

Anamaria Prodan a declarat italienilor că Ianis Stoica este mai bun decât Dennis Man.

Ianis Stoica este un tânăr jucător care va ajunge departe, e mai bun decât Dennis Man”, a declarat ea pentru publicația italiană citată.

Anamaria Prodan i-a mai menționat și pe Nicușor Stanciu, de la Slavia Praga, dar și pe Iulian Cristea, coleg cu Ianis Stoica la FCSB, ca jucători pe care i-ar dori transferați în fotbalul italian. Impresara a mai afirmat că ar fi interesată să cumpere un club din Peninsulă, menționându-le pe Palermo și Catania.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI