Anamaria Prodan, vizită secretă în România. Cu cine a fost surprinsă la o masă, discutând de zor FOTO

Anamaria Prodan, vizită secretă în România. Cu cine a fost surprinsă la o masă, discutând de zor FOTO
Anamaria Prodan a revenit în România. Cu cine s-a întâlnit?

Anamaria Prodan a făcut o vizită secretă acasă. Celebra impresară a revenit în România de curând. Cu cine a fost surprinsă la masă? Discuțiile au fost foarte intense. Cine a acompaniat-o în timp ce fanii o credeau la Dubai?

Anamaria Prodan, vizită în România: cu cine s-a întâlnit impresara?

Toată lumea o credea departe de meleaguri, dar impresara era chiar sub nasul fanilor. Soția lui Laurențiu Reghecampf a fost surprinsă la un restaurant de lux din buricul Capitalei. Celebra vedetă a decis deja de săptămâni bune să se retragă din scandalul care învăluie familia Prodan-Reghecampf.

Aceasta a făcut înainte o serie de declarații, ulterior a decis ca cel mai bine să-și caute liniștea în Dubai unde i-a avut și pe copii alături. Nu se știe motivul pentru care aceasta s-a întors în țară, dar este clar că dorește să-și găsească liniștea alături de cei mai buni prieteni.

Au discutat zeci de minute

Aceasta a fost surprinsă la o masă alături de o amică. Cele două au băut o cafea și au discutat zeci de minute în șir tocmai pentru că nu s-au mai văzut de o perioadă lungă. La plecare, Ana a achitat nota integral și mai apoi s-a îndreptat către bolidul de lux pe care îl avea parcat în apropierea terasei.

Mai mult decât atât, soția antrenorului celebru a postat o serie de fotografii alături de mai multe persoane. În dreptul acestora a scris: „#lovemyfriends”/ ”îmi iubesc prietenii’. Una din acestea este chiar Sonia Trifan care se află de ani buni în cercul restrâns al vedetei. „Te iubesc. Te iubim mult ❤️ Esti minunata”, a comentat ulterior chiar cunoscutul designer.

„Trăiește simplu! Te iubim”

Anamaria Prodan a scris pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant pentru fiica sa cea mică. Aceasta i-a reamintit care sunt cele mai importante lucruri în viață și a sfătuit-o să trăiască simplu. De asemenea, impresara i-a subliniat faptul că trebuie să fie bună tot timpul și să își protejeze sufletul. Drept raspuns pentru urarea sa minunată, Sarah i-a scris: „Te iubesc mami❤️”

„Hrănește-ți sufletul, fetita mea Draga ! Nu uita ca Faptele bune, cuvintele frumoase și clipele înflorite sunt hrana sufletului. Trăiește simplu, mereu îmbrăcata în lumină. Protejează-te de frig și de singurătate sub mantia călduroasă a iubirii. Tovarăș de viață să-ți fie bunătatea! Și îmbrățișează cerul cu stelele lui cât mai des! Te iubim fără Marginele !!! #happy21stbirthday #teiubesc. #family #power. #lovemydaughter❤️ #proudmother #sarahmylove”
Anamaria Prodan (Sursa: instagram.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI