Anamaria Prodan și Reghecampf s-au împăcat? Imaginea cu care impresara și-a șocat fanii sugerează iubire mare

Anamaria Prodan și Reghecampf s-au împăcat? Imaginea cu care impresara și-a șocat fanii sugerează iubire mare
Anamaria Prodan și Reghecampf s-au împăcat?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat? Ce imagine a împărtășit impresara pe contul ei de Instagram. Aceasta este foarte mândră de gestul făcut de soțul ei.

Anamaria Prodan și Reghecampf s-au împăcat?

Anamaria Prodan este acum în culmea fericirii și nu a ezitat să arate asta și fanilor de pe Instagram. Se pare că aceasta a primit un cadou exclusivist din partea soțului ei, Laurențiu Reghecampf. Și cu siguranță acest cadou costă câteva mii de euro, lucru nu tocmai accesibil oamenilor de rând. Despre ce este vorba.

Deși s-a tot vorbit despre situația dificilă din căsnicia lor, iată că un alt detaliu petrecut între ei pare să schimbe cumva percepția. Să se fi împăcat oare cei doi? Întrebarea este una legitimă având în vedere noul gest al antrenorului față de soția sa. Acesta nu s-a uitat deloc la bani și i-a făcut frumoasei impresare un cadou de lux. Este vorba despre un ceas superb și scump.

Cum nu s-a putut abține de fericire, Anamaria Prodan a ținut să le arate și fanilor săi accesoriul oferit de soțul ei, pozându-se la volanul mașinii cu ceasul la mână.

Ce a declarat Anamaria Prodan când Laurențiu Reghecampf a fost surprins în compania altei femei, în Grecia

Ceasul are un preț de câteva mii de euro, însă nu e un secret că aceasta poartă doar lucruri scumpe. Ca să întărească ideea că soțul a surprins-o cu acest gest, a folosit, de asemenea, în dreptul imaginii de pe Instagram, și hashtag-uri precum ”soțul perfect”, ”cadou”, „îmi iubesc soțul”, ”Reghecampf”, ”te iubesc”.

De altfel, printre discuțiile care au circulat cu privire la divorțul lor a fost și aceea că acesta a fost surprins recent în compania altei femei, în vacanța din Grecia. Anamaria Prodan a fost întrebată despre această situație și a mărturisit că este plecat cu fiul lor cel mare, Luca, în Grecia.

”Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo.”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

De altfel, zvonurile despre un iminent divorț dintre cei doi au fost la tot pasul în ultima perioadă, dar iată că gestul făcut de Laurențiu Reghecampf față de soția sa pare să sugereze că între ei ar fi încă o mare iubire.

Urmăriți Playtech.ro și pe