Anamaria Prodan nu se lasă. Ultimul mesaj transmis lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu se lasă. Ultimul mesaj transmis lui Laurențiu Reghecampf
Ultimul mesaj transmis lui Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu se lasă și se laudă în continuare cu soțul ei pe rețelele de socializare. Aceasta i-a transmis lui Laurențiu Reghecampf un nou mesaj, după ce recent s-a lăudat cu cadoul primit de la acesta, și anume, un ceas foarte scump.

Ultimul mesaj transmis lui Laurențiu Reghecampf

În ciuda problemelor în căsnicie pe care le-ar fi avut Laurențiu Regecampf și Anamaria Prodan, probleme care ar fi putut duce la un posibil divorț între ei, Anamaria Prodan a negat tot timpul că va divorța de cel care i-a fost alături mai bine de 15 ani.

Acum, vedeta postează iar imagini cu soțul ei, imagini care întruchipează cuplul perfect și o familie solidă. De data aceasta, Anamaria Prodan a postat o fotografie cu soțul ei, transmițându-i și un mesaj de dragoste.

„Ești cel mai frumos suflet”, a scris Anamaria Prodan, în descrierea fotografiei.

Dar acesta nu este singurul mesaj. Recent, impresara se afișa în culmea fericirii, datorită cadoului primit de la soțul ei, un cadou care l-a costat câteva mii de euro, și anume, un ceas de lux. Anamaria Prodan le-a arătat fanilor ceasul, folosind în dreptul imaginii de pe Instagram și hashtag-uri precum ”soțul perfect”, ”cadou”, „îmi iubesc soțul”, ”Reghecampf”, ”te iubesc”.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri. Aceasta adoră să își etaleze, de altfel, bijuteriile și ținutele scumpe pe care le are și nu este un secret că trăiește într-un lux exorbitant.

”Vă rog să aduceți dovezi”

Anamaria Prodan a traversat însă o perioadă dificilă, mai ales după ce s-a vehiculat că soțul ei ar avea o amantă. Ea a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare

„VĂ ROG SĂ ADUCEȚI DOVEZI SOLIDE DESPRE FIECARE LUCRU SAU FAPTĂ PE CARE O MENȚIONAȚI ZILNIC IN PRESĂ! DESPRE BEȚIILE LUI REGHE, DESPRE AMANTELE LUI REGHE. CINE SUNT ȘI DE UNDE VIN? CE I-AU LUAT ȘI CE LE A DAT? CE A FURAT DIN CASA LUI SĂ DEA ANANTELOR? CE BUSINESS-URI A DESCHIS AMANTELOR? CE CASE SAU CE TRANSFERURI A FĂCUT AMANTELOR!

Dacă credeți ca acest bărbat ar putea sa decadă în ochii copiilor lui, a familiei lui, a jucătorilor lui, a tututor celor ce-l admiră și a făcut toate aceste lucruri înseamnă ca merită să fie scos în fața și arătat cu degetul de o țară întreagă. Daca așa ați considerat voi ca REGHECAMPF merită să apăra zilnic pe primele pagini ale ziarelor, cuplat cu tot felul de gunoaie înseamnă ca aveți probe”, a transmis Anamaria Prodan, pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI