Anamaria Prodan, veste șoc despre Reghecampf: ‘Nu mai are treabă cu copiii’

Anamaria Prodan, veste șoc despre Reghecampf: ‘Nu mai are treabă cu copiii’
Anamaria Prodan, veste neașteptată despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan vine cu acuzații dure pentru Laurențiu Reghecampf. Ce nu mai face antrenorul? Totul s-a schimbat în familia sa după ce s-a aflat de amanta care îi va aduce pe lume un copil. Veste șoc din partea impresarei.

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: vestea șoc oferită de impresară

Anamaria Prodan este mai transparentă decât în trecut și vine cu mărturii clare despre situația din familia sa. Fanii sunt fericiți pentru că aceasta pare că se simte în sfârșit eliberată de adevăr. Celebra impresară a susținut că în momentul de față nu mai există comunicare între ea și încă soțul său.

De asemenea, agentul FIFA a zdruncinat lumea showbiz-ului cu altă mărturie. Relația dintre sportiv și copii este una aproape inexistentă acum. Amintim că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț, blondina fiind estrem de dezamăgită de alegerile soțului ei, dar mai ales de legătura pe care nu o mai păstrează cu copiii.

Fiul cuplului este cel mai afectat de separarea celor doi. Femeia a mai declarat și că Laurențiu Reghecampf își va da seama de greșelile făcute în timp și speră ca soțul ei să ia deciziile corecte în ceea ce urmează în privința copiilor.

„Nu mai are nicio legătură cu copiii”

”El a decis să meargă pe drumul lui. Este decizia lui, noi o respectăm. Nu ne mai caută, nu mai are nicio legătură cu copiii. Probabil în ani își va da seama și va veni să-i vadă. Așa trebuia să se termine o căsnicie care a fost atât de frumoasă, cu niște condiții normale.

Este vorba de alegeri în viața, oamenii evoluează, alții involuează. Copiii mei au înțeles că tatăl lor a involuat și atunci trebuie să-l lăsăm pe drumul lui”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Fanii fostului cuplu sunt șocați de noile detalii din scandalul acesta. Deși inițial au sperat ca ei să revină la relații mai bune și chiar să se împace, acum nu mai este cale de întors. Internauții care o urmăresc pe Ana pe rețelele de socializare o apreciază pentru transparență și asumare și îi mărturisesc deseori că este extrem de puternică.

Vedeta a dat de înțeles în cadrul unui interviu că știa de o bună perioadă de escapadele soțului și că acesta a plecat forțat de prezența feminină din viața sa de la un eveniment important pentru soții Reghecampf-Prodan. Cea din urmă nu mai este mirată de nimic și nu mai vrea să aibă de-a face cu fostul amorez.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI