Anamaria Prodan, vânată de vrăjitoare? Ce gând rău i-au pus cele care au păcălit-o pe Oana Zăvoranu

Anamaria Prodan, vânată de vrăjitoare? Ce gând rău i-au pus cele care au păcălit-o pe Oana Zăvoranu
Anamaria Prodan în război cu vrăjitoarele

Anamaria Prodan trece de la o extremă la alta. De la agonie la extaz, și invers. În plin scandal mediatic cu Gigi Becali, se pare că vedeta are acum probleme și cu vrăjitoarele. Sau cel puțin așa a reieșit din ultimele dezvăluiri din spațiul public.

Anamaria Prodan în război cu vrăjitoarele

În ultima vreme Anamaria Prodan are numai probleme. De curând a intrat într-o adevărată vâltoare declanșând un război cu Gigi și Giovanni Becali. Totul a pornit de pe urma transferului fotbalistului Dennis Man la Parma.

După tăvălugul acestui scandal, în spațiul public au mai apărut și alte informații despre problemele pe care Anamaria Prodan le-ar avea în această perioadă. Noile probleme pe care vedeta le-ar avea sunt legate de procesul Oanei Zăvoranu, din trecut,  cu cinci așa-zise vrăjitoare, și calitatea Aneimaria Prodan de martor.

Încă de la declanșarea procesului și chemarea Prodancăi ca martor, vedeta a început să primească mesaje de amenințare, spun cei de la SpyNews.ro. Interpelată de redactorii publicației, Anamaria Prodan a declarat că nu-i este teamă de așa ceva și că totul este doar o născocire a presei.

”Ana se distrează. Terminați cu prostiile astea, cu vrăjitorii și așa mai departe. Eu și familia mea credem doar în Dumnzeu și atât. Nu ne interesează nimeni și nimic.

Suntem prea fericiți ca să stăm să ne uităm și să ne împiedicăm de fiecare om care se găsește să scrie un articol sau de fiecare vrăjitoare care se gândește să vorbească despre familia mea”, a spus frumoasa impresară, în exclusivitate pentru Spynews.

Oana Zăvoranu și Prodanca implicate în scandal

Celebrul scandal și proces al brunetei Oana Zăvoranu a început cu ani în urmă, după ce aceasta ar fi apelat la vrăjitoare, iar cele din urmă ar fi șantajat-o și i-ar fi cerut bunuri și bani. La vremea respectivă decizia Curții a fost ca cele cinci vrăjitoare să plătească daune morale de 10.000 de euro.

În același timp li se mai dădea o decizie de trei ani de închisoare cu suspendare. În tot acel scandal și proces, Anamaria Prodan a fost în calitate de martor, declarând în favoarea prietenei sale că fusese amenințată de cele cinci vrăjitoare, lucru decis și de instanța de judecată.

Pe de altă parte, prietena ei, Oana Zăvoranu își anunța, ulterior, victoria. În decembrie 2016, Oana câștiga procesul împotriva femeilor. O parte dintre ele au primit condamări definitive și plata unor daune morale în valoare de 10.000 de euro către brunetă.

”Astăzi este ziua cea mai norocoasă din 2016! (…) Mi-am recuperat azi ,casele,maşina şi toţi banii pierduţi. Mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat tărie de caracter şi forţă să gândesc limpede şi, nu în ultimul rând, mulţumesc AVOCAŢILOR MEI DE PENAL, care au avut încredere în mine şi m-au reprezentat la cel mai înalt nivel! Oana Zăvoranu scrie istorie!“ scria vedeta la momentul acela.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI