Anamaria Prodan, nou atac dur la Gigi Becali. Ce implicare are Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, nou atac dur la Gigi Becali. Ce implicare are Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan nu divorteaza de sotul ei

Anamaria Prodan a făcut un nou atac dur la Gigi Becali. Ce implicare are Laurențiu Reghecampf. De data aceasta a fost implicat și fostul antrenor al FCSB.

Anamaria Prodan îl preaslăvește pe Laurențiu Reghecampf. ”Este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat, de bun simț”

Anamaria Prodan l-a atacat din nou dur pe Gigi Becali. Ce implicare are Laurențiu Reghecampf, de data aceasta, în scandal. Anamaria Prodan a oferit declarații noi în legătură cu zvonurile apărute despre divorțul de Laurențiu Reghecampf, bărbatul cu care are un băiat.

Aflați în Las Vegas, Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și fiul cel mare al acestuia, sexy-impresara a răbufnit din nou în legătură cu subiectul delicat apărut zilele trecute, respectiv așa-zisul divorț de cunoscutul antrenor de fotbal.

Anamaria Prodan, poză de familie publicată pe Instagram

Anamaria prodan a publicat o poză de album cu familia sa, iar la descriere a scris doar vorbe la superlativ despre soțul ei. Astfel, în descrierea făcută, Anamaria Prodan a precizat că zvonurile privind o “despărțire iminentă” au apărut din cauza frustrării anumitor persoane.

Eu cred că familia Reghecampf – Prodan este un exemplu pentru toată România. Așa va rămâne pe veci, în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presă.

Anamaria Prodan, atac mascat la Gigi Becali

Soțul meu, Laurentiu Reghecampf, este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat, de un bun simț, incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decență unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile familie și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieții, care ne-a protejat ca nineni altul și care ne iubește fără limită.

Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele soțului meu sau ale familiei mele niciodată”, a scris Anamaria Prodan pe contul personal de Instagram.

Anamaria Prodan, mândră de Regehe că nu se bagă în mocirlă

La sfârșitul postării de pe Instagram, Anamaria Prodan face un apel în care cere să îi fie respectată familia. “Sunt mândră că soțul meu, Laurentiu Reghecampf, nu intră în această mocirlă, nu dă decalarații , nu vorbește cu presa, stă departe de tot. Asta face numai un bărbat unic precum este soțul meu.

Vă rog să respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și să luați exemplu de la noi, pentru că suntem cei mai buni! #family #power #wearethebest #perfecthusband #lovemyhusband (n.r.: #familie #putere #NoiSuntemCeiMaiBuni #SoțPerfect #ÎmiIubescSoțul)”, a mai scris Anamaria Prodan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI