Gigi Becali, șantajat de Reghecampf?! Latifundiarul a spus tot ce i-a făcut soțul Anamariei Prodan

Gigi Becali, șantajat de Reghecampf?! Latifundiarul a spus tot ce i-a făcut soțul Anamariei Prodan
Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf, pe vremea cand se intelegeau bine

Gigi Becali a fost șantajat de Reghecampf?! Latifundiarul din Pipera a spus tot ce i-a făcut soțul Anamariei Prodan. Ce s-a întâmplat între cei doi, citiți în rândurile de mai jos.

Laurențiu Reghecampf, șantaj la Gigi Becali în timp ce acesta se afla în pușcărie. ”Asta este trădare!”

Gigi Becali, șantajat de Reghecampf?! Latifundiarul din Pipera a spus tot ce i-a făcut soțul Anamariei Prodan, fostul antrenor al FCSB.

Anamaria Prodan a fost omisă din schemă la o afacere, care a fost intermediată de Giovanni Becali. Acesta a fost motivul pentru acuze grave şi insulte.

Gigi Becali, reacție dură la acuzația de trădare

Astfel, acuzat de trădare, Gigi Becali a reacţionat dur la rândul lui şi a spus că  nu vrea să mai aibă de-a face cu familia Reghecampf, nici cu Laurențiu, nici cu anamaria.

De asemenea, patronul FCSB susţine că a fost şantajat de Laurenţiu Reghecampf după ce a intrat la puțcărie. „Eu le-am spus că las deoparte toate lucrurile rele care s-au mai întâmplat între noi, pentru că așa sunt eu. Eu nu fac afaceri cu femei, dar am acceptat cu Anamaria pentru că era vorba de Reghe. E nevasta omului. Dar acum m-a deranjat și Reghe cu ce mesaje mi-a dat. Că nu se poate cum am trădat-o pe Ana, că nu se face așa ceva!

Cum l-a șantajat Laurențiu Reghecampf pe Gigi Becali, când acesta se afla la greu

Păi, măi, Reghe! Tu vorbești de trădare? Ai uitat cum ai venit la mine la închisoare la două săptămâni după ce am intrat acolo și mi-ai cerut să-ți măresc salariul de la 15.000 la 30.000 de euro pe lună că altfel pleci de la Steaua? Ai uitat cum m-ai șantajat atunci profitând de situația mea? Păi aia e trădare! Am acceptat atunci ce mi-ai cerut pentru că nu aveam ce face„, a dezvăluit Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Dennis Man, 22 de ani, s-a transferat de la FCSB la Parma pentru 13 milioane de euro și a devenit astfel cel mai scump fotbalist care a pleacat din Liga 1 în la un club din străinătate.

De aici a plecat scandalul între cele două familii

Aceasta a fost mutarea care a stârnit războiul între familia lui Becali și a Anemariei Prodan, iar jucătorul arădean a picat la mijloc.

De asemenea, Gigi Becali a preferat să lucreze cu vărul său, Giovanni Becali, la realizarea transferului, cu toate că soția lui Laurențiu Reghecampf era cea care îl reprezenta pe jucător.

Gigi Becali, un om mic, fără nimic sfânt în el

În plus, Anamaria Prodan a ieșit la atac și a spus că patronul de la FCSB este un ”om mic, fără nimic sfânt în el”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI