Anamaria Prodan se retrage de la Clinceni. Ce s-a întâmplat la clubul din Liga 1

Anamaria Prodan se retrage de la Clinceni. Ce s-a întâmplat la clubul din Liga 1
Anamaria Prodan este la cea de-a doua tentativă nereușită de implicare financiară la un club din Liga 1

Anamaria Prodan se retrage de la Clinceni. Agenta de jucători decisese, în decembrie 2021, să se implice la formația de pe ultimul loc din Liga 1. Aflată pe buza prăpastiei, se părea că gruparea ifloveană va cunoaște un reviriment prin venirea unor finanțatori noi. În actele clubului, pentru a nu fi un conflict de interese, Anamaria Prodan o trecuse pe fiica sa cea mare, Rebecca. Dar aventura a luat sfârșit aproape înainte de a începe.

Anamaria Prodan se retrage de la Clinceni

Anamaria Prodan se retrage de la Clinceni. Sexi-impresara decisese, în luna decembrie a anului trecut, să se implice financiar la ultima clasată din Liga 1, Academica Clinceni. Anamaria Prodan o mai făcuse și în 2020, când fusese acționară, pentru câteva luni, la Hermannstadt, chiar dacă în acte a fost trecută fiica sa cea mare, Rebecca.

Implicarea Anamariei Prodan fusese semnalată chiar și de presa italiană, care pomenea și despre viitoarele transferuri pe care aceasta are de gând să le facă la Clinceni.

„Fostul preşedinte de la Hermannstadt a cumpărat Academica Clinceni, un club românesc din Liga 1, iar o linie directă a fost deschisă către Italia. Anamaria Prodan ţinteşte trei fotbalişti din Italia. Aceştia sunt Matteo Ardemagni, care părăseşte Frosinone, Lollo, de la Bari, şi Rizzo, de la Pescara.

Totul e în desfăşurare, Anamaria Prodan e serioasă. Academica Clinceni are planuri ambiţioase de viitor”, a scris Tuttomercatoweb.com.

Ce s-a întâmplat la clubul din Liga 1

Anamaria Prodan o trecuse în actele clubului din Clinceni tot pe fiica sa, Rebecca, pentru a nu fi în conflict de interese cu statutul de agent de jucători. De altfel, Rebbeca, fiica cea mare a impresarei din prima căsătorie, cea cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, își expusese și planurile de viitor pentru gruparea ilfoveană. Ea nu ratase ocazia de a-și „înțepa” și – încă – tatăl vitreg, antrenorul Laurențiu Reghecampf, tehnicianul celor de la CSU Craiova.

„Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători de calitate. Mama mă va ajuta, la fel ca ceilalți parteneri, să construim ceva perfect.

Când voi juca împotriva lui? (n.r. – a lui Reghecampf) Să câștige cel mai bun! Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci. Îi doresc noroc și toate cele bune. Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era soarele familiei noastre”, a spus Rebecca Dumitrescu pentru publicația Transfery Info.

Echipa a rămas fără majoritatea jucătorilor

Dar Anamaria Prodan a hotărât deja să se retragă de la Clinceni, a anunțat fanatik.ro. O multitudine de jucători și-au reziliat contractele cu clubul, iar în locul lor erau aşteptaţi înlocuitori, pe care impresara ar fi trebuit să îi aducă. Academica Clinceni era pregătită să-și desfășoare cantonamentul de iarnă în Antalya, dar a renunțat în ultimul moment la deplasare.

Nu din rațiuni financiare, sau nu direct din rațiuni financiare, întrucât omul de afaceri Claudiu Florică era dispus să achite cheltuielile, ci pentru că formația antrenată de Adrian Falub a rămas fără jucători, notează și gsp.ro. La vizita medicală au fost prezenți doar 10 fotbaliști, iar unii dintre ei deja au semnat cu alte echipe, cum e cazul lui Patriche, care a ales Dinamo, sau cazul Omoh, transferat de Farul.

În plus, celălalt nou investitor anunțat, Filip Dobrescu, ar fi dispărut din peisaj. Pentru Anamaria Prodan este cea de-a doua tentativă nereușită de a se implica financiar într-un club din Liga 1, după experiența de la Hermannstadt, din 2020.