Anamaria Prodan se mută din România. Ce decizie majoră a luat în plin proces cu Reghecampf

Anamaria Prodan se mută din România. Ce decizie majoră a luat în plin proces cu Reghecampf
Anamaria Prodan se muta din Romania

Anamaria Prodan se pregătește de o nouă viață departe de România. Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț după o căsnicie de aproape 15 ani, iar acum celebra impresară vrea să se mute din țară. Spre ce meleaguri se îndreaptă agentul FIFA.

Unde vrea să se mute Anamaria Prodan

Puternică, independentă, influentă, plină de viață și neînfricată par să fie epitetele care o descriu cel mai bine pe Anamaria Prodan. Celebra impresară de fotbal se desparte de soțul ei Laurențiu Reghecampf după 15 ani de iubire, perioadă în care au fost considerați cel mai puternic și solid cuplu din showbizul românesc.

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală, de curând. Agentul FIFA este determinat să părăsească România și să se stabilească pe meleaguri străine.

După ce divorțul l-a afectat foarte tare pe Bebeto, fiul cel mic al vedetei și al lui Laurențiu Reghecampf, blondina a vândut toate casele din Dubai și l-a transferat pe mezinul familiei la Școala Americană din București, acolo unde adolescentul își continuă studiile, pentru moment.

Acum, Anamaria Prodan este hotărâtă să o ia de la zero și să se mute în Statele Unite ale Americii, acolo unde fiica ei Sarah este o baschetbalistă de renume, precum tatăl ei Tibi Dumitrescu. Celebra impresară a declarat că-l va transfera pe Bebeto la o școală din America, atunci când băiatul va împlini 14 ani.

„Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. – Laurențiu Reghecampf junior, pe care membrii familiei îl alintă Bebeto) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut boarding school în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze.”, a declarat Anamaria Prodan, recent, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

Cătălin Botezatu, atac subtil la adresa lui Reghe?

Anamaria Prodan nu pierde timpul. Faimoasa milionară a plecat la Dubai recent pentru a-și gestiona afacerile cu șeicii. Vedeta a investit un milion de euro într-o nouă criptomonedă, afacere în care are mare încredere. Bunul ei prieten Cătălin Botezatu speră ca agentul FIFA să cunoască un bărbat care să i se potrivească.

„De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea. E prietena mea de-o viață și aș putea să dau multe din casă, dar nu dau.

Îmi doresc pentru ea tot ce e mai bun pe lumea asta și pentru că știu că este puternică și pentru că o iubesc, nu îmi pasă ce spun haterii, merită cel mai tare bărbat, până acum nu l-a avut.”, a spus Cătălin Botezatu, conform celor de la ProSport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI