Anamaria Prodan, săgeată pentru Reghecampf și Corina Caciuc în noaptea de Revelion: „Promit!”

de: Năstase Mirabela
01 01. 2022

Anamaria Prodan nu s-a putut abține nici în noaptea de Revelion și a trimis o „săgeată” către soțul și amanta lui. Într-o formă de zile mari, impresara a petrecut noaptea dintre ani într-o locație de lux alături de prietenii săi. Mereu cu zâmbetul pe buze și afișând un look perfect, aceasta a încheiat anul fără a-l avea alături pe Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, săgeată pentru Reghecampf și Corina Caciuc în noaptea de Revelion

Pregătită de petrecere, Anamaria Prodan a publicat imagini cu ea în noaptea de Revelion, dar a ținut să transmită și un mesaj dur pentru soțul ei și Corina Caciuc, femeia care îl va face din nou tată pe Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan va petrece nopatea dintre ani în Dubai, într-o locație exclusivistă, alături de prieteniii ei apropiați. Sexy impresara a avut de-a lungul acestor luni mai multe replici acide la adresa soțului, Laurențiu Reghecapf și amanta sa, Corina Caciuc. Și de data aceasta, vedeta a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare.

„Pregătiți pentru 2022! Eu sunt! Anul acesta va fi perfect! Promit! Ratații vor dispărea’” a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan începe anul 2022 cu chestiuni importante de rezolvat, având în vedere că pe 7 februarie este programată prima înfățișare la divorțul dintre ea și Reghecampf. Cei doi se vor întâlni la tribunal în fața judecătorilor.

Anamaria Prodan a petrecut sărbătorile de iarnă alături de copii, însă fără soțul ei. Cu toate acestea, ea a susținut că nu sunt niște sărbători apăsătoare.

„Nu sunt Sărbători apăsătoare. Viața trebuie să o iei așa cum îți vine. Dacă Dumnezeu ia ceva din viața ta, ia pentru că nu e bun”, spunea aceasta.

Anamaria Prodan și-a etalat trupul în costum de baie

Ba mai mult, impresara a căutat să se și relaxeze pe final de an, la piscină. În vârstă de 49 de ani, aceasta a afișat un trup de invidiat pe o rețea socială.

”Bine, totul, da? Pot să mă prezint așa la piscină? Și costumul de baie nou, nou, totul. Oare, pot să mă prezint și eu la 49 de ani așa? La piscină? Hai că sunt bine, ce sa mai facem. Hai ca sunt bine. Ca sa nu mai fie Photoshop”, a spus Anamaria Prodan, purtând doar un costum de baie minuscul. Vezi imaginile AICI.

În prezent, Anamaria Prodan locuiește în Dubai, într-un apartament lăsat moștenire de regretata sa mamă, situat într-un complex imobiliar de  vizavi de Burj Khalifa.