Anamaria Prodan s-a logodit?! Mesajul misterios pe care l-a postat impresara, în plin scandal cu Reghecampf

Anamaria Prodan s-a logodit?! Mesajul misterios pe care l-a postat impresara, în plin scandal cu Reghecampf
Anamaria Prodan s-a logodit Mesajul misterios pe care l-a postat impresara, in plin scandal cu Reghecampf

O nouă bombă a fost lansată în showbizul românesc, după ce au apărut zvonuri potrivit cărora Anamaria Prodan s-ar fi logodit în plin divorț de Laurențiu Reghecampf. Deși tehnicianul s-a afișat în public cu iubita lui Corina Caciuc, femeia care-i va dărui un copil în câteva luni, impresara a fost mai discretă în privința vieții sale sentimentale. Ce mesaj misterios a postat agentul FIFA.

Fotografia Anamariei Prodan care i-a surprins pe fani

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se fi terminat. Recent, celebra impresară de fotbal a postat un mesaj intrigant pe rețelele sociale, alături de o fotografie care i-a făcut pe urmăritorii săi să ridice din sprâncene.

Anamaria Prodan a distribuit pe Instagram o fotografie în care își etalează un superb set de bijuterii din aur și pietre prețioase, alături de o geantă Hermes. Nimic surprinzător până aici, din moment ce știm faptul că agentul FIFA adoră luxul și opulența, fiind o femeie de afaceri de succes și potentă financiar.

Cu toate acestea, unii internauți s-au gândit că inelul superb pe care diva îl poartă poate fi asemănat cu o posibilă verighetă sau chiar un potențial inel de logodnă, speculând faptul că Anamaria Prodan i-ar fi spus „DA” unui bărbat ce o curtează.

„Da, o voi face! Mulțumesc!”, este mesajul care i-a indus în eroare pe fanii Anamariei Prodan.

Asta nu este tot! Celebra impresară și-a impresionat fanii atunci când, alături de fotografia cu bijuteriile, a distribuit o imagine cu două mâini ce formează o inimă, semn că Anamaria Prodan ar putea fi îndrăgostită de un alt bărbat.

Reacția Anamariei Prodan, după ce Reghe a fost la

Anamaria Prodan a răbufnit la adresa lui Laurențiu Reghecampf, după ce fostul ei soț a făcut declarații incredibile în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”. Agentul FIFA a lansat acuzații grave la adresa tatălui fiului său Bebeto.

„Marș, mă, limbă de aur sau gâscă de aur! Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție că poate uitai de prostituate și nu te mai făceai de râs la nivel internațional! Oare de ce te-au dat afară de peste tot și ți-au plecat colaboratorii cei mai buni?

De poamă ce ești! O să revenim cu amănunte din Dubai…de ce a fost Reghe dat afară de la Al Wahda și Al Wasl. Cine venea în cantonamentele echipelor, de ce s-au supărat colaboratorii și l-au lăsat singur pe limbă de aur!“, a scris Anamaria Prodan pe Instastory.