15 feb. 2022 | 20:52

Anamaria Prodan s-a făcut de râs. Ce minciună grosolană a impresarei, imaginile sunt clare FOTO

Monden
Anamaria Prodan s-a făcut de râs. Ce minciună grosolană a impresarei, imaginile sunt clare FOTO
Vedeta a dat-o in bara rau

Anamaria Prodan trece printr-o situație dificilă. Divorțul de Laurențiu Reghecampf este unul dificil și gândul că tot ce au construit în ani grei de muncă se năruie este unul greu de suportat. Cu toate acestea, impresara își dorește să afișeze mereu un zâmbet, chiar și atunci când e la pământ. Acesta este motivul pentru care ea este văzută mai mereu la petreceri luxoase, în Dubai sau în localuri de fițe din București.

Anamaria Prodan, gafă de zile mari pe internet

Impresara se vindecă așa cum știe de Reghe, însă în încercarea de a arăta tuturor ce bine o duce, i-a scăpat un aspect important.

Ea a fost prinsă cu minciuna, după ce a făcut câteva fotografii pe care, ulterior, le-a modificat. Nu a vrut să arate mai bine, ci pur și simplu a vrut să fie prezentă la transferul lui Nicușor Stanciu la Wuhan Three Towns. 

Slavia Praga încasează 4,5 milioane de dolari pe jucător. Așadar, după ce a așteptat în România să primească viza pentru China, Nicușor Stanciu a semnat contractul. Firma SPOCS Global Sports a anunțat transferul printr-o postare pe internet.

Totuși, imaginea a ajuns și pe contul de Instagram al Anamariei Prodan. Poza postat de impresară o are și pe ea, însă fizic, ea nu a asistat la mutare.  Vedeta s-a photoșopat lângă bărbați, care au acceași expresie facială și aceleași zâmbete ca în poza originală, în care impresara lipsește. 

SUCCES Nicușor Stanciu la Wuhan Three Town Football Club #managers #perfectteam #nicusorstanciu”, a scris Anamaria Prodan la fotografia în care s-a adăugat singură în photoshop alături de companie și jucător. 

Mai mult, ea a blocat opțiunea în care urmăritorii pot să îi comenteze postările, asta ca să se asigure că nu mai primește niciun reproș, conform Playsport.

Nicușor Stanciu a plecat de la Slavia și a avut un mesaj emoționant. 

Mesajul lui Stanciu la plecarea de la Slavia

„Prima dată când am venit am fost foarte încântat pentru că am ştiut unde vin. Am avut aşteptări mari. În doi an jumătate am făcut multe împreună, am jucat Champions League, Europa League.

A fost cea mai bună prioadă din cariera mea aici la Slavia. Sunt onorat că am făcut suporterii fericiţi.

Cred că fiecare fan e fericit după parcursul pe care l-am avut. Cred că nu a fost simplu. Am jucat și trei meciuri într-o săptămână. Pentru mine aici a fost o atmosferă incredibilă.

O să îmi fie dor de orice, bucuria de după orice meci, dar ăsta este fotbalul. Pentru mine este timpul să plec. Sunt fericit că plec din Slavia cu titluri.

Astea rămân pentru totdeauna şi eu sunt foarte încântat că am făcut parte din această istorie.

Merg acolo cu încrederea că o să am o viaţa nouă bună pentru mine şi familia mea. Vreau să câştig acolo şi să joc cel mai bun fotbal al meu. Vreau să câştig trofee. Decizia nu a fost simplă, dar viaţa unui fotbalist este scurtă. Totul se întâmplă foarte repede”, a declarat Stanciu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro