Anamaria Prodan rupe tăcerea după dezvăluirile lui Reghecampf. Ireal ce vrea să facă

Anamaria Prodan rupe tăcerea după dezvăluirile lui Reghecampf. Ireal ce vrea să facă
Anamaria Prodan, deranjată de ultimele declarații făcute de Reghecampf: cum vrea să îl facă să plătească?

Anamaria Prodan vine cu noi mărturii incendiare în scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Celebrul antrenor a oferit o serie de declarații care au deranjat-o teribil pe încă soția sa. Impresara susține acum că îl va face să plătească în urma celor spuse recent. Bărbatul a susținut în câteva rânduri că nu doar el ar fi fost vinovat de despărțirea furtunoasă. despărțirea definitivă. Cum vrea să acționeze agentul FIFA acum?

Anamaria Prodan continuă scandalul cu Laurențiu Reghecampf: ce vrea să îi facă antrenorului?

Anamaria Prodan vine cu o reacție după seria de declarații controversate făcute de Laurențiu Reghecampf în emisiunea lui Denise Rifai.

Antrenorul a acceptat invitația la celebra emisiune, acolo unde a dat câteva răspunsuri incendiare legate de relația pe care a avut-o cu mama fiului său.

Sportivul a părut că sugerează că prima care ar fi călcat strâmb în povestea lor de dragoste ar fi fost chiar ea. Agentul FIFA a venit cu câteva mărturii dure la adresa fostului partener la scurt timp după difuzarea imaginilor din show.

Vedeta susține că nu l-a iertat pe tatăl băiatului ei pentru situația creată după ce și-a asumat relația cu actuala iubită care rămăsese gravidă.

,Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?’, a întrebat Denise Rifai.
,Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria’, a răspuns el.

,,El nu face față”

Celebra impresară nu vrea să mai audă astfel de mărturii și își dorește ca războiul lor să ajungă cât mai rapid la final. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că dacă bărbatul va mai da de înțeles astfel lucruri va aduce în prim-plan alte dovezi.

”Ce fac bărbații slabi, în general! Cum își pot ascunde slăbiciunea, decât lovind într-un om puternic. Ce să spună Reghecampf? Păi, Reghecampf, atunci, este un mincinos patentat pe la toate emisiunile și spunea: ”Cum?! Soția mea?! Păi, este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat pe pământ!”.

Păi, dacă se întâmplă așa ceva, nu mai existam noi. Minte! El nu face față interviurilor. El nu face față presiunii, în primul rând. El nu are voie să se ducă la asemenea interviuri. El, de fapt a spus adevărul aruncând cu ceva rău în mine, în oricine altceva. Dacă nu termin, începem să vorbim noi, asumat, cu dovezi”, a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.