Anamaria Prodan rupe tăcerea. De ce divorțează fotbaliștii, de fapt: „Au descoperit un străin acasă”

Anamaria Prodan rupe tăcerea. De ce divorțează fotbaliștii, de fapt: „Au descoperit un străin acasă”
Anamaria Prodan, expertă și dragoste, nu doar la fotbal

Cei mai buni la fotbal, dar deloc norocoși în dragoste. Componenții „Generației de Aur” nu au avut parte de mariaje stabile și au ajuns, rând pe rând, să divorțeze. Situația inedită a fost remarcată de Anamaria Prodan, care a găsit și explicațiile pentru numeroasele certuri.

Generația de Aur, divorțuri pe bandă rulantă. Cine sunt ghinioniștii în dragoste

„Toți au divorțat. Și am avut discuția asta cu unul dintre jucătorii Generației de Aur, și chiar îmi spunea: «Băi, Ana, tu îți dai seama că noi toți am divorțat?». I-am luat eu la rând, toți au divorțat, poate în afară de Prunea, care e în continuare cu Anca. S-au căsătorit de foarte tineri. Au făcut un copil, soțiile s-au concentrat pe copil, au uitat de bărbat, pentru că asta se întâmplă în timp. 

Iar când ei au renunțat la fotbal, au descoperit un străin acasă. Nu se cunoșteau. După Revoluție, au apărut și fetele ca ciupercile după ploaie. E normal, e atracția aceea, mai ales că ei n-au trăit, stăteau 6 zile din 7 în cantonament. Nici nu au avut niște neveste care să știe să-i aducă acasă. Atunci e cea mai grea perioadă pentru un jucător, când se lasă de fotbal, nu știe încotro s-o ia”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Anamaria Prodan are și ea un divorț „în palmares”, dar căsnicia cu Laurențiu Reghecampf este una stabilă

Lista componenților „Generației de Aur” care au ajuns la divorț este, într-adevăr, foarte mare, așa cum arată cei de la GSP. Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymes, Dorinel Munteanu, Gică Hagi, Florin Răducioiu, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint și Gică Craioveanu au ajuns toți să divorțeze. Aceștia sunt oamenii care au contribuit decisiv la cele mai bune performanțe ale naționalei României, în special sfertul de finală de la World Cup 1994. Actuala generație, în schimb, a mai ratat prezența la un turneu final. Nu vom fi la Euro 2020 (competiție care și-a păstrat denumirea oficială deși a fost mutată în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus) după eșecul suferit joi în fața Islandei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI