Anamaria Prodan a primit cel mai scump cadou de la Laurențiu Reghecampf. Ce super mașină conduce acum! Costă o averă

Anamaria Prodan a primit cel mai scump cadou de la Laurențiu Reghecampf. Ce super mașină conduce acum! Costă o averă
Anamaria Prodan, copleșită de daruri!

Anamaria Prodan este răsfățată în continuu de soțul acesteia. Cu toate că nu cu mult timp în urmă s-a zvonit că cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, aceștia infirmă eveimentul cu noul cadou și nu numai. Ce bolid de lux a primit Ana de la cunoscutul antrenor?

Anamaria Prodan, cadouri pe bandă rulantă de la Reghe! Ce mașină i-a dăruit antrenorul?

Anamaria Prodan a primit un cadou special de la soțul său. Reghe nu contenește cu atențiile la adresa celei pe care o iubește, așa că Ana nici nu se obișnuiește cu precedentul dar că primește altul în loc. Impresara se bucură acum de un automobil de nu mai puțin de 310.000 de euro. Cu toate că toată lumea vorbește despre divorțul lor de ani buni, cei doi continuă să demonstreze că legătura lor este strânsă. Surse apropiate cuplului au susținut că zvonurile vizavi de divorțul recent sunt eronate.

Ana, răsfățată la maximum cu cadouri de Laurențiu Reghecampf
Ana, răsfățată la maximum cu cadouri de Laurențiu Reghecampf

„Nu s-a plictisit lumea să-i tot divorţeze? De trei ani de zile în fiecare săptămână, în fiecare lună mai vine câte cineva şi aruncă câte o bombiţă din asta care n-are nicio treabă cu realitate. Sunt tâmpenii! Iar Ana s-a săturat să tot explice de fiecare dată că nu se va întâmpla acest lucru. Doar în visele unora! Dacă au divorţat acum câteva luni de ce i-a luat Reghecampf acum o săptămână un Rolls-Royce Cullinan de 310.000 de euro?! Un model nou-nouţ, ţiplă?”
Surse din apropierea cuplului (Sursa: libertatea.ro)

Așa arată modelul ales de către Laurențiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan
Așa arată modelul ales de către Laurențiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan

Au divorțat sau nu?

Apropiații cuplului celebru au susținut, pentru click.ro, că cei doi au divorțat în urmă cu câteva luni bune. De asemenea, aceștia au mai mărturisit că impresara și cunoscutul antrenor au decis să nu aducă evenimentul în prim-plan dat fiind faptul că mai au împreună câteva proiecte și afaceri care le aduc foarte mulți bani.

„În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă”
Surse din apropierea cuplului (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI