Anamaria Prodan, dezvăluiri bombă despre Reghecampf: ‘Voia să-l iertăm pentru mizeriile lui’

Anamaria Prodan, dezvăluiri bombă despre Reghecampf: ‘Voia să-l iertăm pentru mizeriile lui’
Ea i-a dat in judecata pe antrenor si iubita lui

Anamaria Prodan face dezvăluiri despre Laurențiu Reghecampf. Cei doi s-au despărțit, iar acum impresara povestește că nu este pentru prima oară când soțul ei o înșeală. Ea susține că i-a dat antrenorului mai multe șanse, după ce a călcat strâmb în repetate rânduri. Acum, antrenorul are o relație oficială cu Corina Caciuc, cea care urmează să-i aducă pe lume un copil.

Anamaria Prodan face dezvăluiri despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este hotărâtă să se lupte în justiție pentru a recupera banii pe care Laurențiu Reghecampf i-ar fi luat din conturile comune pentru a le da amantelor pe care le-a avut în decursul anilor.

Impresara spune că timp de doi ani și jumătate a trecut prin momente dificile din cauza infidelităților soțului ei. Reghecampf o implora să îl ierte de fiecare dată, iar ea accepta, pentru că își dorea să țină familia unită.

Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații cu privire la relația pe care a avut-o cu Laurențiu, spunând că a fost înșelată de multe ori. Acum, impresara a făcut mai multe plângeri pe numele soțului ei și al amantei sale.

„Timp de doi ani jumătate am zăcut, n-am făcut niciun pas, am încercat să-i explicăm că este pe un drum al pieirii. (…) Aveam plânsete să-l iertăm pentru toate mizeriile pe care le-a făcut în viața lui”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Și-a dat în judecată soțul

De cinci ori l-ar fi iertat Anamaria Prodan cu pe soțul ei. Una dintre ocazii a fost când cei doi și-au reînnoit jurămintele.

„Și după ce a făcut nunta a avut mesaj că dacă nu pleacă în 30 de minute e belea mare. Oare cu ce te poate șantaja o astfel de femeie ca după nuntă și după ce te iartă de cinci ori familia să dispari fără să mai dai un semn?!”, a mai spus vedeta.

„Astăzi, subsemnata, Anamaria Reghecampf, a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea două plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei Prodan – Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan.

Destrămarea, batjocora şi umilința familiei, expunerea prin pictoriale cu amanta au afectat atât imaginea subsemnatei Anamaria Prodan, construită cu muncă şi sacrificii în atât de mulți ani, cât şi integritatea psiho-fizică a copiilor, în special a celui minor, aspect ce nu pare să-l preocupe pe „tatăl şi familistul” Reghecampf, ce se arată mai mult preocupat de liniştea personală şi liniștea amantei Caciuc, niciodată de ale copiilor”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.