În brațele cărui bărbat a ajuns Anamaria Prodan. Oare Reghecampf ce va zice?

În brațele cărui bărbat a ajuns Anamaria Prodan. Oare Reghecampf ce va zice?
Cum va reactiona sotul impresarei la aceasta fotografie?

Anamaria Prodan a fost în ultimul timp în atenția presei, de când au apărut zvonurile privind divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Cu cine s-a pozat Anamaria Prodan. Este bun prieten cu Reghecampf

Antrenorul Universității Craiova a confirmat la un moment dat zvonurile, însă Anamaria Prodan a încercat să aducă dovezi conform cărora căsnicia ei merge ca pe roate.

Chiar dacă a încercat să dezmintă zvonurile privind problemele din căsătoria cu Laurențiu Reghecampf, un apropiat i-a dat pe aceștia de gol, spunând că antrenorul abia așteaptă se despartă de soția lui.

În acest context, impresara a fost surprinsă în brațele unui bărbat celebru. Anamaria Prodan a postat pe Instagram o imagine în brațele unui bărbat celebru.

Impresara s-a pozat alături de Cătălin Botezatu, designerul ținând-o în brațe pe Anamaria Prodan. Designerul român este bun prieten și cu antrenorul Universității Craiova.

Laurențiu Reghecampf i-ar fi dat deja un termen soției sale pentru a rezolva divorțul pe cale amiabilă, la notar. În caz contrar, el va intenta un proces de divorț.

Cei doi nu mai sunt împreună de peste 6 luni

Se pare că cei doi nu mai sunt împreună de peste jumătate de an, iar informațiile prezentate în presă se adeveresc.

„Laurențiu nu își dorește scandal și nu va ieși niciodată cu declarații care să afecteze pe Ana. El ține la ea și o respectă ca pe mama copiilor săi.

Nu divorțează pentru nicio femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai are sentimente pentru soția lui. Ana se opune vehement și este destul de tulburată, nu se aștepta la asta. Laurențiu este dispus să accepte orice propunere a Anei, pentru ca divorțul să se producă în liniște, fără scandal.

El își dorește un divorț la notar, însă dacă acest lucru nu este posibil, vor merge la tribunal”, a declarat un apropiat de-al cuplului.

Anamaria Prodan i-a luat mereu apărarea soțului ei

Impresara a încercat de multe ori să îi ia apărarea soțului ei, spunând că nu are amante, asta deși au apărut în presă imagini cu el și altă femeie.

Ne mai și certăm, că nu suntem de porțelan, eu sunt mai vulcanică. Mai ai nervi, mai ai scăpări. După 16 ani, noi nici nu am trăit o viață lipsită de stres…

Doar Dumnezeu sau soarta m-ar putea despărți de Laurențiu Reghecampf, altcineva cine ar putea? (…) Zilnic, alte ghene care se laudă că se bat pe Reghe!

Vreau dovezi că soțul meu are legături cu vânzătoare de plăceri! Reghecampf are o mândrie ieșită din comun. Nu se uită la suzete de genul ăsta!”, a transmis Anamaria Prodan.

Urmăriți Playtech.ro și pe