Cum s-a gândit Anamaria Prodan să se răzbune pe Gigi Becali după tot scandalul cu divorțul ei de Reghecampf

Cum s-a gândit Anamaria Prodan să se răzbune pe Gigi Becali după tot scandalul cu divorțul ei de Reghecampf
Cum se razbuna Anamaria Prodan pe Gigi Becali

Celebra impresară Anamaria Prodan se gândește să-i dea o nouă lovitură lui Gigi Becali? În ce proiect sportiv ar putea investi sume uriașe de bani soția lui Laurențiu Reghecampf. Fanii clubului FCSB au rămas fără cuvinte. Despre ce ar fi vorba.

Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Gigi Becali

Face ea ce face și reușește mereu să fie în centrul atenției presei. Anamaria Prodan și Gigi Becali au avut parte de un nou conflict, după ce relațiile amicale dintre cei doi s-au răcit în iarna trecută, când latifundiarul din Pipera l-a delegat pe vărul lui, Giovanni Becali, să se ocupe de transferul lui Dennis Man, fotbalistul având contract cu soția lui Reghe.

Noi informații apărute în mass-media spun că Anamaria Prodan ar fi interesată să investească la CSA Steaua, principalul rival al clubului FCSB patronat de Gigi Becali. Soția lui Laurențiu Reghecampf a recunoscut că ar fi dispusă să investească oriunde performanța este cuvântul cheie.

„Da, normal, de ce să nu investești? Investești oriunde se poate face performanță. Acolo este o problemă numai pentru faptul că din Liga 2 pe urmă ce faci? Că nu mai ai voie să investești tu (n.r. – Ministerul). Trebuie să ai pe cineva. Ori, la ceea ce se întâmplă în România, fără legislație, nu mai investește nimeni, că toți fug de frica închisorii.”, a declarat Anamaria Prodan.

„Vorbea gura fără el, ca de obicei!”

Anamaria Prodan, atac subtil la adresa lui Gigi Becali. Întrebată acum două luni de zile ce fel de relații mai sunt între familia ei și latifundiarul din Pipera, agentul FIFA a răbufnit la adresa patronului FCSB.

„Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam ‘maul’!

Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ… Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar!

Greșeală colectivă, zic eu. Poate ne trezim si realizăm că din glumă și plictiseală, am dat nas si forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă. Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată.

Cât despre mine, Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu.

Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!”, declara Anamaria Prodan despre Gigi Becali, exclusiv pentru Digi Sport.