Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre divorțul de Anamaria Prodan. Prima reacție a antrenorului

Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre divorțul de Anamaria Prodan. Prima reacție a antrenorului
Ce a spus Laurentiu Reghecampf despre divortul de Anamaria Prodan

Informația potrivit căreia Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp divorțează face înconurul presei din România, în ultimele zile. Din ce în ce mai multe voci dau ca sigură despărțirea celor doi. Până acum, impresara nu a oferit vreun punct de vedere, însă cel care și-a asumt o declarație pe această temă este chiar soțul ei. Fostul antrenor al FCSB a evitat să ofere o explicație clară, însă a vorbit cu subînțeles pe marginea acestui subiect.

Divorțul anului în lumea fotbalului? Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre divorțul de Anamria Prodan

Încă de dimineață, presa din România vuiește pe seama divorțului dintre sexy-impresară și fostul tehnician al roș-albaștrilor. Informația vine în contextul în care cei doi și-au înnoit jurămintele la începutul lunii iunie, cu ocazia împlinirii a 15 ani de căsnicie și au marcat momentul printr-o ceremonie restrânsă.

Potrivit spynews.ro, Anamaria Prodan a decis să se separe de Laurențiu Reghecampf, iar divorțul celor doi se va produce în cel mai scurt timp. Persoane din anturajul acestora au mărturisit în trecut că ar fi deja divorțați de mai mult timp, însă informațiile au fost însă negate de soții Prodan-Reghecampf.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, nota atunci Anamaria Prodan pe Instagram.

De la declarații de dragoste, la ”nu știu”, ”nu cunosc”

Combustibilul care alimentează varianta divorțului apărută în presă este declarația din urmă cu scurt timp a lui Laurențiu Reghecampf. Fostul antrenor de la FCSB nu a negat afirmația apărută în spațiul public și a declarat rezervat că ”nu dorește să vorbească momentan”. Ne așteptăm, așadar, ca în zilele ce urmează să aflăm din ce în ce mai multe detalii despre situația în care se află cei doi.

”Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, a fost scurta declarație dată de Laurențiu Reghecampf, pentru Playsport.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsători pe 14 iunie 2008, în Las Vegas, după o relație de mai mulți ani. Împreună au un băiat pe nume Laurențiu Junior, născut în 2008 în Germania.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI