Anamaria Prodan nu s-a putut abține. Ce mesaj i-a transmis lui Dan Alexa

Anamaria Prodan nu s-a putut abține. Ce mesaj i-a transmis lui Dan Alexa

Anamaria Prodan nu s-a putut abține, iar astfel că impresara de fotbal i-a transmis lui Dan Alexa un mesaj. Aceasta și-a mai surprins fanii de câteva ori, pe parcursul lunii octombrie din acest an. După ce a anunțat că renunță la emisiunea prezentată la PRO TV, s-a aflat că ar putea marca o revenire în cadrul unui alt show TV.

Anamaria Prodan nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj lui Dan Alexa

Anamaria Prodan nu s-a putut abține. Ce mesaj i-a transmis lui Dan Alexa

Anamaria Prodan i-a făcut o urare neașteptată lui Dan Alexa, când cunoscutul fotbalist și-a celebrat aniversarea. Vedeta a postat chiar o poză pe contul său de Instagram, în care este alături de jucătorul de fotbal. Sărbătoritul a primit foarte multe mesaje de „La mulți ani” și din partea fanilor impresarei, de pe rețeaua socială. Mai mult, aceasta a scris și un mesaj special, în stilul său caracteristic.

Lucrurile pare că au revenit la normal între celebra impresară și Dan Alexa, totul fiind demonstrat chiar de cea mai nouă postare a acesteia. ”Dumnezeu să te binecuvânteze cu ani frumoși, plini de bucurie și sănătate alături de fetiţele tale de vis! Să ai o carieră plină de succes și un drum lin și frumos în viață! La mulți ani, Mister Dan Alexa!”, a scris Anamaria Prodan, pe contul ei de Instagram.

De asemenea, în luna iulie din acest an, între Anamaria Prodan și Dan Alexa se specula că ar exista o dispută. Existau zvonuri în presa de la noi că cei doi ar avea chiar o relație secretă, dar și că după meciul Astra Girgiu – FC Botoșani, impresara l-a lovit pe sportiv din pricina unei presupuse crize de gelozie. Pe 28 octombrie, însă, totul e diferit între aceștia, pentru că Anamaria Prodan i-a urat toate cele bune fotbalistului, când a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Pe pagina ei de Instagram, în respectiva poză mai apare și Dani Coman, fostul portar de la Rapid, potrivit click.ro.