Mutare neașteptată în televiziune. Anamaria Prodan ar putea semna cu altă televiziune. Ce emisiune i s-a pregătit

Mutare neașteptată în televiziune. Anamaria Prodan ar putea semna cu altă televiziune. Ce emisiune i s-a pregătit

La începtului lunii octombrie, Anamaria Prodan își anunța fanii că va părăsi emisiunea Gospodar fără pereche, de la PRO TV. Deși impresara și-a motivat decizia printr-o serie de explicații, oferite în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, aceasta ar putea marca o revenire în televiziune, cât mai curând cu putință.

Anamaria Prodan ar putea semna cu altă televiziune!

Mutare neașteptată în televiziune. Anamaria Prodan ar putea semna cu altă televiziune. Ce emisiune i s-a pregătit
Anamaria Prodan ar putea reveni în televiziune, mai repede decât se așteptau fanii săi

Anamaria Prodan și-a dat demisia de la PRO TV, la începutul lunii, și i-a lăsat pe fanii emisiunii Gospodar fără pereche în stare de șoc. Totuși, publicul român a aflat rapid și că show-ul va avea o nouă prezentatoare, și anume pe Geanina Ilieș, fosta concurentă din cadrul Ferma Vedetelor. Mai mult, a circulat și vestea că soția lui Laurențiu Reghecampf ar putea fi înlocuită de nimeni alta decât Mihaela Rădulescu.

Se pare că impresara s-ar putea întoarce pe micul ecran, însă la o altă televiziune din România, față de PRO TV. Vedeta a primit numeroase oferte, din partea altor posturi TV și se pare că ar fi dispusă chiar să revină în postura de prezentatoare. Pentru că e foarte îndrăgită de public, Anamaria Prodan s-ar putea întoarce într-o asemenea ipostază în luna ianuarie din 2020.

Potrivit celor de la Libertatea, ar fi vorba de o ofertă din partea Kanal D, pe care impresara o are de analizat, pentru o emisiune de seară. Șefii de la Kanal D și-ar dori să fie un show difuzat seara târziu și care să fie la nivelul celui prezentat de Dan Capatos, la Antena 1. De asemenea, ar putea fi vorba și despre o emisiune de tip concurs.

De ce a plecat Anamaria Prodan de la Gospodar fără pereche?

„Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc. (…) Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi bine”, dezvăluia Anamaria Prodan, odată cu demisia ei, din cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI