Anamaria Prodan nu s-a putut abține. Ce a spus când a văzut ecografia bebelușului lui Reghecampf

Anamaria Prodan nu s-a putut abține. Ce a spus când a văzut ecografia bebelușului lui Reghecampf
Ce a spus Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf s-a decis să dezvăluie ecografia cu băiețelul pe care urmează să îl aducă pe lume Corina Caciuc, iubita sa. Fanii au fost surprinși în momentul în care au observat că antrenorul nu se mai ascunde. Anamaria Prodan a observat imaginile și a reacționat imediat.

Anamaria Prodan, despre ecografia bebelușului lui Laurențiu Reghecampf

Încurcate sunt căile iubirii! Mulți admirau cuplul format din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, însă aceștia s-au hotărât să ajungă la divorț. Situația dintre cei doi s-a schimbat dramatic în ultimele luni. Antrenorul și-a asumat relația pe care o are cu iubita lui, Corina Caciuc.

Aceștia au început printr-un pictorial, în timp ce antrenorul a devenit din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare. Laurențiu Reghecampf le-a făcut o surpriză fanilor, dezvăluind ecografia cu bebelușul pe care o să îl aducă partenera lui pe lume. Imaginile i-au atras atenția și fostei soții.

„El nu are nicio vină pentru ceea ce a făcut tatăl lui”

Anamaria Prodan a reacționat imediat. Aceasta a avut câteva cuvinte de spus despre copilul care o să vină pe lume, explicând că micuțul nu are nicio vină pentru ce a făcut Laurențiu Reghecampf. Vedeta speră ca acesta să aibă parte de mult noroc și să trăiască o viață de vis.

„Să-i dea Dumnezeu mult noroc copilului și o viață de vis. Ce doresc copiilor mei îi doresc și copilului lui Laurențiu. El nu are nicio vină pentru ceea ce a făcut tatăl lui.”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf

De asemenea, Anamaria Prodan a mărturisit că nu are vreo problemă cu iubita antrenorului. Aceasta a avut vorbe dure de spus la adresa fostului partener. Ba chiar, vedeta a susținut că Laurențiu Reghecampf o să renunțe la Corina Caciuc după ce o altă femeie mult mai bogată o să apară în viața lui.

„Să nu se mai speculeze. Noi, familia, nu avem nicio treabă cu amanta. Dacă nu era asta era alta și alta. Deci, vina este doar a lui Reghecampf.

Amanta asta și acest copil nevinovat în scurt timp sunt istorie pentru Reghe. Cum apare altă femeie cu bani, căci acum e sărăcuț cu banii, va lăsa tot și va pleca… istoria se repetă.”, a mai zis impresara.

Anamaria Prodan nu se ferește să îl atace pe Laurențiu Reghecampf. În urmă cu ceva timp, vedeta a recunoscut că știa despre amanta soțului său. Aceasta ar fi încercat să ascundă relația conjugală pe care o avea antrenorul până când s-ar fi ajuns la despărțirea oficială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI