Cât de mare e copilul lui Reghecampf cu Corina Caciuc. Prima ecografie VIDEO cu bebelușul

Cât de mare e copilul lui Reghecampf cu Corina Caciuc. Prima ecografie VIDEO cu bebelușul
Cat de mare e copilul lui Reghecampf cu Corina Caciuc. Prima ecografie VIDEO cu bebelusul

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au demonstrat că, de când formează un cuplu, nu țin deloc cont de gura lumii și își trăiesc frumos povestea de dragoste. Celebrul antrenor este în culmea fericirii, mai ales că focoasa brunetă îi va dărui un copil. Recent, acesta a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a postat pe rețelele sociale ecografia cu copilul pe care urmeză să-l aducă pe lume iubita sa, Corina Caciuc.

Reghe și Corina urmează să devină părinți

Cuplul Prodan-Reghecampf este deja istorie, deoarece Anamaria nu mai vrea să audă de fostul ei soț, iar Laurențiu și-a întemeiat deja o altă familie. Vestea că cei doi divorțează a șocat România, pentru că nimeni nu-i vedea despărțiți. Mediul online era plin cu declarații de dragoste și imagini de familie, iar pentru mulți erau un exemplu de urmat.

Iată că necunoscute sunt căile vieții, pentru că din soți au ajuns dușmani! Dincolo de războiul pe care îl duce cu fosta soție, Reghe încearcă să-și vadă de noua viață alături de mai tânăra Corina Caciuc. Viitorul tătic demonstrează că este extrem de fericit, dovadă fiind chiar tag-urile pe care le-a folosit în descrierea videoclipului din mediul online cu ecografia copilului.

Cea mai recentă ecografie arată cât de mult a crescut copilul în burtica brunetei

Laurențiu Reghecampf și iubita lui radiază de fericire și abia așteaptă șă-și strângă puiul în brațe. Cele mai recente poze dezvăluite de Reghe arată cât de mult a crescut copilul în burtica brunetei. Celebrul antrenor chiar s-a lăudat cu viitorul copil în mediul online.

Toți fanii săi din mediul virtual au observat că, de când s-a separat de Anamaria Prodan, Reghecampf a devenit foarte activ pe conturile de social media. Recent, bărbatul și-a delectat urmăritorii cu un clip video cu ecografia copilului pe care Corina Caciuc îl poartă în pântece în aceste momente.

Puterea și fericirea sunt cuvintele care descriu cel mai bine sentimentele pe care le trăiește antrenorul acum, în urma tagg-urilor atașate la postarea pusă pe internet.

Celebrul antrenor nu era lăsat să aibă cont de Facebook sau Instagram

Pentru nimeni nu este un secret faptul că, în perioada în care se iubea la cote maxime cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf nu avea cont de Facebook sau Instagram. Chiar sexy impresara a recunoscut că nu i-a dat voie soțului ei să aibă profil online. Acum, de când este îndrăgostit până peste cap de Corina Caciuc, femeia care o să-l facă tată din nou, celebrul antrenor și-a dat seama că îi place în online, unde postează destul de des.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)