Anamaria Prodan, mesaj violent către copiii săi: „Vă rup gura dacă vă aud pe vreunul”

Anamaria Prodan, mesaj violent către copiii săi: „Vă rup gura dacă vă aud pe vreunul”
Ce le spunea Anamaria Prodan copiilor săi

Anamaria Prodan a încercat să își apere căsnicia până în ultimul moment, chiar dacă Laurențiu Reghecampf ar fi călcat strâmb de mai multe ori. Impresara a mărturisit ce le spunea copiilor în momentele în care afla că antrenorul nu îi era fidel.

Anamaria Prodan, noi informații despre căsnicia cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a confirmat faptul că, de-a lungul căsniciei, Laurențiu Reghecampf ar fi avut relații extraconjugale diferite. Mai mult, impresara ar fi știut despre aceste infidelități. Aceasta nu a renunțat la gesturile de afecțiune și a încercat să își protejeze mariajul și soțul de orice și oricine.

Cunoscuta impresară a participat în podcast-ul realizat de Codin Maticiuc, unde a povestit cum a reacționat când a aflat că Laurențiu Reghecampf nu i-a fost fidel. Vedeta nu i-a verificat niciodată telefonul fostului partener, având încredere oarbă în acesta.

„El de fiecare dată a tăcut, de frică”

Totuși, Anamaria Prodan a recunoscut că le-a interzis copiilor să discute despre relațiile extraconjugale pe care Laurențiu Reghecampf le avea cu diferite femei. Aceasta a vrut să țină anumite informații din familia ei departe de ochii curioșilor, astfel că le-a impus fiului și fiicelor sale să păstreze discreția.

„Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu, atât am zis: dacă vreodată cineva deschide gura, are de-a face cu mine. S-a închis instant.

El de fiecare dată a tăcut, de frică, pentru că știa că nu are suficient de mulți bani să trăiască. La nivelul la care îl adusesem eu. Lucru care se întâmplă și acum.”, a povestit Anamaria Prodan.

„Dacă unul vreodată deschide subiectul, e jale”

De asemenea, vedeta a decis să îl ierte pe Laurențiu Reghecampf de fiecare dată când acesta călca strâmb. Se pare că antrenorul își cerea iertare de la soția lui, explicând că nu o să mai aibă vreo relație extraconjugală.

Anamaria Prodan nu îi lăsa pe copiii ei să deschidă subiectul care avea legătură cu problemele de acest gen.

„Alo! Copii! Din momentul ăsta subiectul s-a închis, tati a greșit. Dacă vă aud pe vreunul, vă rup gura! Deci, din momentul ăsta, o luăm de la capăt!

Dacă unul vreodată deschide subiectul, e jale!”, le spunea Anamaria Prodan copiilor ei.

Laurențiu Reghecampf s-a decis să divorțeze de Anamaria Prodan. Acesta are împreună cu impresara un băiat. Antrenorul și-a refăcut viața cu noua iubită, care este însărcinată și așteaptă să aducă pe lume un băiețel. De asemenea, Reghe mai are un fiu din căsnicia cu Mariana Pfeiffer.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI