Anamaria Prodan l-a găsit pe Gabi Tamaș, după ce familia îl dăduse dispărut. Unde era fotbalistul

Anamaria Prodan l-a găsit pe Gabi Tamaș, după ce familia îl dăduse dispărut. Unde era fotbalistul
Anamaria Prodan l-a găsit pe Gabi Tamaș

Clubul Hapoel Haifa a decis să îi rezilieze contractul lui Gabi Tamaș, care a dispărut, pur și simplu, pentru 24 de ore, după amicalul cu CS Mioveni. Anamaria Prodan l-a găsit repede pe Gabi Tamaș, după ce familia îl dăduse dispărut. Cei doi s-au fotografiat împreună, iar impresarul a postat poza pe contul personal de Instagram.

Anamaria Prodan l-a găsit pe Gabi Tamaș

Oficialii clubului Hapoel Haifa au anunțat, în urmă cu dou zile, că fundașul Gabi Tamaș a dispărut în România, după amicalul cu CS Mioveni. Israelienii au vrut să anunțe Poliția Română, însă în cele din urmă fotbalistul a reapărut. Anamaria Prodan este cea care l-a găsit, s-a fotografiat alături de el și a postat poza pe rețelele de socializare.

„Dacă admiraţi 2 valori… alea suntem noi ❤️?⚽️. Gabi Tamaş, fotbalist fără pereche! De departe nr 1! Love u GABI”, este mesajul care însoțește fotografia postată pe internet de Anamaria Prodan. Nu se știe încă pe unde a umblat Tamaș, dar în imagine se observă că este foarte obosit. Postarea a primit în doar 6 ore aproape 6.000 de aprecieri și numeroase comentarii. „Doar tu îl puteai găsi”, a comentat un admirator.

Foto: Instagram anamariaprodanreghecampf
Foto: Instagram anamariaprodanreghecampf

Cei doi au ieșit în evidență în ultima vreme mai degrabă prin gesturi care nu le fac cinste. În luna martie, Gabi Tamaș a condus cu 205 km/h pe autostrada Tel Aviv – Haifa, a fost urmărit ca în filme de polițiști, care au constatat că fotbalistul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Tamaș a stat 7 zile în arest și încă o lună în arest la domiciliu, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pe o perioadă de 4 ani.

De partea cealaltă, Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa după meciul Astra Giurgiu – FC Botoșani, încheiat cu scorul de 2-2, iar ulterior a declarat că era supărată din cauză că i-a fost reproșat un transfer care nu a confirmat.