Reghe și Prodanca și-au reluat mariajul? Gestul Anamariei din miez de noapte spune multe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în mijlocul unor controverse. În timp ce antrenorul a confirmat, în trecut, că o să divorțeze de partenera lui, impresara a negat vehement orice zvon de acest fel. Iată că un gestul făcut de vedetă a trezit interesul internauților!

Ce gest a făcut Anamaria Prodan. Fanii au fost uimiți

În ultima perioadă, Anamaria Prodan s-a reunit cu fiicele sale din prima căsnicie, Sarah și Rebecca. Între timp, Laurențiu Reghecampf a lipsit și a rămas în cantonamentul Universității Craiova, ba chiar și-a scos jucătorii la restaurant, renunțând la zilele sale libere.

Mulți se întreabă ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara a luat o decizie drastică și a postat o fotografie cu soțul ei în timp ce se află la volanul autoturismului. De asemenea, mesajul folosit de aceasta a fost unul sugestiv.

Nu se știe exact dacă vedeta a mers la Craiova sau antrenorul a vizitat-o, dar fanii speră ca acesta să fie un semn cu privire la o împăcare între cei doi.

„Cel mai serios dintre serioși.”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei.

Anamaria Prodan a răbufnit. Ce a spus despre căsnicia ei

Anamaria nu a mai suportat și i-a luat la rost pe toți cei ce consideră că o să divorțeze de Laurențiu Reghecampf. În ultima perioadă, s-au vehiculat zvonuri cu privire la o escapadă a antrenorului în Delta Dunării alături de o domnișoară, așa că vedeta a spus lucrurilor pe nume.

„Deci să vă ajut puțin eu – divorț plănuit…păi de ce intram în biserică să sărbătorim 15 ani de căsnicie? Ia să-mi răspundeți? Avere transferată prostituatelor – păi eu murisem? Repet!

Eu murisem și Reghecampf era un golan să-și lase familia pe drumuri??? Păi nu scrieți că împarte milioane fetelor? Copiilor ? Cum facem? Avem sau nu avem bani? I-a împărțit Reghecampf între prostituate?”, a transmis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: ‘Am închis!’

De asemenea, vedeta s-a săturat ca numele partenerului său să mai fie asociat cu alte femei, așa că își dorește să i se facă dreptate. Aceasta le-a transmis tuturor ce vor să îi facă rău să se gândească de două ori înainte de vreo mișcare greșită.

„Am să vă spun ceva și am închis!

Dacă cineva își permitea să facă așa ceva copiilor mei, să atenteze la averea lor, să-și bată joc de imaginea lor, de numele lor, de demnitatea și mândria lor sau a mea, de munca cumplit de grea a noastră, oricine este și oricum îl cheamă, orice prieteni sus-puși sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia mai repede la el, să nu mă uit către ei eu!

Pentru că nu ating pe nimeni, doar mă uit. Mă rog la Dumnezeu și atât, finalul îl vedem împreună, pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu mi-a făcut dreptate.

Luați mâinile de pe Reghecampf și de pe familia mea, căci se va alege praful de cine ne face rău”, a adăugat Anamaria Prodan, pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI