Anamaria Prodan, infidelă în mariajul cu Reghecampf? Cine sunt cei 3 bărbați cu greutate cu care ar fi avut idile

Anamaria Prodan, infidelă în mariajul cu Reghecampf? Cine sunt cei 3 bărbați cu greutate cu care ar fi avut idile
Anamaria Prodan, infidelă în mariajul cu Reghecampf? Cine sunt cei 3 bărbați cu greutate cu care ar fi avut idile

Căsnicia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf este un subiect delicat pentru impresară, mai ales de când în presă au apărut informații conform cărora între cei doi există probleme legate de infidelitate.

Anamaria Prodan, infidelă în mariajul cu Reghecampf?

Presa a scris că antrenorul Universității Craiova ar avea o amantă, acesta fiind motivul care a stat la baza divorțului, confirmat la un moment dat chiar de Reghecampf.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan susține răspicat faptul că în căsnicia ei lucrurile merg bine și nu se pune problema unui divorț.

Iată că acum ies la iveală amănunte cel puțin interesante. Se pare că impresara ar fi avut relații extraconjugale. Anamaria Prodan a recunoscut că a auzit și ea acest zvonuri privind presupusele relații pe care le-ar fi avut în timpul căsniciei cu Reghecampf.

Zvonurile ar fi fost legate de Dan Alexa, Ovidiu Burcă și Dani Coman. Trei nume grele cu care s-a scris că Anamaria Prodan ar fi avut relații în timp ce era căsătorită cu Reghecampf.

Ce spune Anamaria Prodan despre așa-zisele relații

„Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea.

Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare.

Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia” spunea Anamaria Prodan.

„Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?” a mai spus soția lui Reghecampf, potrivit gsp. 

Zvonurile ar fi pornit de la Gigi Becali

Anamaria a spus că zvonurile privind faptul că Reghe ar avea o amantă ar fi pornit de la Gigi Becali. Se pare că patronul FCSB a fost cel care a lansat în spațiul public o asemenea informație.

„Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit”, le-ar fi spus Gigi Becali apropiaţilor.