Anamaria Prodan, mesaj pentru fiul lui Reghe. Ce i-a transmis lui Luca, partener de afaceri cu Corina Caciuc

Anamaria Prodan, mesaj pentru fiul lui Reghe. Ce i-a transmis lui Luca, partener de afaceri cu Corina Caciuc
Anamaria Prodan, mesaj pentru fiul lui Reghe. Ce i-a transmis lui Luca, partener de afaceri cu Corina Caciuc

Tensiunile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu par să se mai termine. După ce a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre amanta soțului ei, pe rețelele sociale, celebra impresară de fotbal revien în centrul atenției după ce i-a transmis un mesaj lui Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf.

Ce i-a transmis Anamaria Prodan lui Luca, fiul lui Reghe

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. După 13 ani de căsnicie, mariajul celor două vedete a ajuns la sfârșit, prima înfățițșare a divorțului având loc pe data de 7 februarie.

Fiica regretatei artiste Ionela Prodan a mărturisit, în multe rânduri, că separarea de partenerul ei de viață i-a afectat pe copiii săi, Rebecca, Sarah și în special pe Bebeto, fiul impresarei cu Laurențiu Reghecampf.

Cel mai puțin afectat de divorțul Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf pare a fi Luca, fiul antrenorului din prima căsnicie. Recent, tânărul a postat pe Instagram o fotografie cu tatăl său, în dreptul căreia a scris „Cel mai bun tată!”.

Anamaria Prodan nu s-a lăsat deoparte și i-a transmis un mesaj fiului lui Laurențiu Reghecampf, felicitându-l pentru faptul că-și respectă și iubește tatăl.

„Bravo, Luca! Să-l iubești și să-l respecți pentru faptul că ți-a dat viață.”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, la poza în care apar împreună Reghe și fiul său cel mare.

Anamaria Prodan, mesaj controversat pentru Corina Caciuc

Recent, tot pe rețelele sociale, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj lui Reghe referindu-se la amanta sa Corina Caciuc, femeia care-i va dărui antrenorului un copil, în primăvara acestui an.

„Dacă nu era Caciuc la timonă, era altă Caciuc. Deci! Familia mea vrea jumătate din ce a dispărut. Atât ! Nimic mai mult. Eu nu judec pe nimeni. Am primit mii de poze cu amanta soțului meu. Unele mai Ok. Altele mai rele. Nu ma interesează nimic.

Am copiii mei pt care trăiesc frumos departe de lumea macabră a soțului meu. Faptul că Vb urât de familia lui prin oraș nu ne mai interesează. Noi l-am ridicat , el a coborât. Noi însă avem dreptul să vorbim și să ne dăm cu părerea căci beneficiem de libertate de exprimare.

Deci academiciana Corina cu diploma la Cambridge și afaceri de milioane de euro în China nu are vina că Reghe și-a devalizat familia că și-a bătut joc de copiii lui care azi nu pot să ridice capul de rușine.

Toate astea-s doar din vina lui și o să plătească legal Pt fiecare mișcare greșită și Pt fiecare batjocoră adusă familiei mele. Felicitari Pt îngerul mic și să-l ajute Dumnezeu sa nu simtă caracterul tatălui lui cum l-au simțit copiii mei. Vă Mulțumesc „, a scris Anamaria Prodan pe pagina ei personală de Instagram.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un fiu adolescent pe care-l alintă Bebeto. Prima înfățișare a divorțului Prodan – Reghecampf va avea loc pe 7 februarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI