Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf. Cuvinte distrugătoare la adresa lui: “Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu. M-am săturat de mizeria lui”

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf. Cuvinte distrugătoare la adresa lui: “Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu. M-am săturat de mizeria lui”
Laurentiu Reghecampf e facut praf de impresara

Anamaria Prodan a încetat să îl mai apere pe Laurențiu Reghecampf, după ce s-a aflat despre faptul că cei doi vor divorța. Impresara a ținut mereu să își apere soțul, chiar și când au apărut imagini în care el era cu noua iubită. Antrenorul a declarat, într-un final, că intenționează să divorțeze și la scurt timp și-a asumat relația pe care o are cu Corina Caciuc, cea care îi va aduce pe lume un copil. Ei bine, acum vedeta a lăsat deoparte orice urmă de bună intenție și îl atacă pe cel care i-a fost aproape timp de 13 ani.

Anamaria Prodan, atac la adresa fostului partener

Anamaria Prodan consideră că soțul ei nu mai merită respectul nimănui și pentru ea a devenit deja istorie.

,,În timp ce Reghecampf şi Caciuc fac hârtii peste hârtii să nu li se pronunțe numele si imaginile să fie șterse, colegii de la Cancan au un deal cum povestește Reghe prin oraș! ,

Se pare că toată presa este “proastă şi mincinoasă “ mai puțin una unde domnul antrenor Reghe foarte însurat se “ răsfață” cu amanta fără pic de rușine prin oraș.

Cu 4 copii superbi acasă, uitați de aproape 2 ani si încă cu nevastă, Reghe se face de râs în faţa României zi de zi. Credibilitatea acestui om este zero în fata jucătorilor şi în faţa țării.“ spunea Anamaria zilele trecute.

,,Toată viața Ana a închis ochii si l-a tras pe Reghe să ajungă şi el ceva căci dacă nu era ea, nu auzea nimeni de el!

De când a dat de ceva bănisori prin Dubai, Reghecampf trăiește o viață destrăbălată plină de minciună si nenorociri”,spun prietenii familiei.

De altfel, impresara nu vrea să mai audă de fostul partener și spune că pentru familia ei, Reghecampf a murit de mult. Ea vrea să îl apere pe Laurențiu junior de toată șarada pe care antrenorul o face în presă, apărând cu noua lui iubită.

Impresara nu vrea să mai audă de Laurențiu Reghecampf

„EU M-AM NĂSCUT ŞI TAMAN ANAMARIA PRODAN. CEI CE NU AU AVUT ECHILIBRU SĂ SE MENȚINĂ UNDE I-AM DUS CU MARE GREUTATE, CAD UNDE LE ESTE LOCUL / în canal.

Această lume nu ne aparține noua! Îi urez bafta în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă.

Sau sa se mai poata uita în ochii jucătorilor acestei ţari, a patronilor, a președinților etc! Sper ca toți acești oameni din fotbal sa le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională.

Niciodată pe parte de viață. Noi am mers mai departe cum a spus băiețelul meu superb Laurentiu Jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găsește.

Pe final, rog paparazzi de la Cancan “ să nu-l mai surprindă pe Reghe cu bomba 🙂 cu ceas “, chiar așa peste tot, căci dacă se respectă ca şi o locație, nu are cum sa promoveze așa ceva niciodată.

E vorba de respect faţă de noi ca oameni, ca familiști. Căci ceea ce promovăm, aia primim. Grotescul este suficient pentru Reghe, nu credeți ?

Fiecare articol îl aruncă în derizoriu! Cred că înțelegeți dragi colegi, nu?’‘, a spus Anamaria Prodan, pentru Realitatea Sportivă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI