Iubita lui Reghecampf a trecut la atac. Lovitură uriaşă pentru Anamaria Prodan. Ce a putut să-i facă impresarei

Iubita lui Reghecampf a trecut la atac. Lovitură uriaşă pentru Anamaria Prodan. Ce a putut să-i facă impresarei
Iubita lui Reghecampf a trecut la atac

Se pare că iubita lui Laurențiu Reghecampf, pe nume Corina Caciuc, a trecut la atac, iar anunțul a fost făcut chiar de Anamaria Prodan, în urmă cu puțin timp. Amintim că impresara și soțul ei, antrenorul Laurențiu Reghecampf, vor divorța după 13 ani de căsnicie. Anamaria Prodan a lansat, în scandalul divorțului, mai multe acuzații la adresa încă soțului ei.

Iubita lui Reghecampf a trecut la atac

Anamaria Prodan a anunțat că actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, care îi va dărui și un copil, a dat-o în judecată pe impresară. Soția lui Reghe a fost acționată în judecată de către iubita lui pentru că a folosit fotografiile Corinei Caciuc de pe o rețea de socializare, fără a avea acordul ei.

„M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută niciodată.

Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu. M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Imagini cu Anamaria Prodan goală pe Internet

Recent, Anamaria Prodan îi reproșa soțului ei că „face familia de râs”, dar și că nu ar fi stăpân pe propriile finanțe.

„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate”, a spus Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportivă.

,,În timp ce Reghecampf şi Caciuc fac hârtii peste hârtii să nu li se pronunțe numele si imaginile să fie șterse, colegii de la Cancan au un deal cum povestește Reghe prin oraș!

,,Se pare că toată presa este “proastă şi mincinoasă “ mai puțin una unde domnul antrenor Reghe foarte însurat se “ răsfață” cu amanta fără pic de rușine prin oraș. Cu 4 copii superbi acasă, uitați de aproape 2 ani si încă cu nevastă, Reghe se face de râs în faţa României zi de zi. Credibilitatea acestui om este zero în fata jucătorilor şi în faţa țării“, mai spunea Anamaria Prodan.

Amintim că, recent, au apărut și imagini cu Anamaria Prodan (49 de ani) goală, pe Internet. Impresara a declarat că a găsit persoana care a făcut publice imaginile și că va suporta consecințele. Află povestea scandalului AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI