Declarația cu care Corina Caciuc sigur o va enerva pe Anamaria Prodan. Ce a spus despre despărțirea acesteia de Reghe

Declarația cu care Corina Caciuc sigur o va enerva pe Anamaria Prodan. Ce a spus despre despărțirea acesteia de Reghe
Corina Caciuc, noi informații despre despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc a vorbit despre relația pe care o are alături de Laurențiu Reghecampf, pe care o să îl facă tată pentru a treia oară. În ultima perioadă, Anamaria Prodan a avut vorbe dure de spus la adresa celor doi, așa că bruneta s-a decis să ofere noi detalii despre despărțirea antrenorului de impresară.

Ce a spus Corina Caciuc despre despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au decis să își asume relația printr-un pictorial făcut chiar înainte de sărbători. Cei doi urmează să devină părinți. Bruneta este însărcinată și o să aducă pe lume un băiețel, făcându-l pe antrenor tătic pentru a treia oară.

Zilele trecute, Anamaria Reghecampf i-a atacat dur pe cei doi. Ea a susținut că aceștia au sustras bani și bunuri din casă, printre care bijuterii, haine și genți de firmă. Trădată de bărbatul care i-a fost alături foarte mulți ani, antrenoarea nu s-a mai abținut și a avut vorbe dure de spus la adresa celor doi.

Totuși, Corina Caciuc s-a decis să discute despre relația pe care o are cu Laurențiu Reghecampf. Aceasta nu a stat pe gânduri și i-a dat replica impresarei. Bruneta, în vârstă de 29 de ani, a susținut că este împăcată cu realitatea și nu ea este motivul pentru care antrenorul și Anamaria Prodan s-au despărțit.

„Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire.”, a declarat Corina Caciuc, pentru revista Fanatik.

Corina Caciuc a apelat la avocați

De asemenea, Corina Caciuc a punctat că a apelat la avocați pentru a soluționa conflictul. Aceasta a mărturisit că este pregătită să se apere în fața oricărui atac adus la adresa ei. Iubita lui Laurențiu Reghecampf își dorește să își protejeze imaginea cu orice preț.

„Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Noi voi accepta nimănui – și nu doresc să nominalizez pe cineva anume – să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată.”, a mai zis aceasta.

„Îmi voi proteja familia”

Laurențiu Reghecampf își dorește să fie alături de Corina Caciuc și să o protejeze după ce s-a produs separarea dintre el și Anamaria Prodan. Antrenorul a sărit în apărarea iubitei sale. Acesta a mărturisit că nimeni și nimic nu îl poate despărți de femeia care o să îl facă tată pentru a treia oară.

„Nu fac cinste nimănui, nu numai în cazul Corinei. Corina cunoaște faptul că sunt alături de ea și că oricând o voi proteja, îmi voi proteja familia! Nimic, niciodată, nu ne-ar putea despărți!”, a zis și Laurențiu Reghecampf pentru sursa menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI