Anamaria Prodan, declarații noi și surprinzătoare despre Reghecampf: „Tot la noi o să se întoarcă!”

Anamaria Prodan, declarații noi și surprinzătoare despre Reghecampf: „Tot la noi o să se întoarcă!”
Anamaria Prodan, declarații noi și surprinzătoare despre Reghecampf

Impresara Anamaria Prodan a făcut declarații noi și surprinzătoare despre Laurențiu Reghecampf în podcastul lui Damian Drăghici. Impresara a vorbit sincer despre viața ei, despre copilărie, dar și despre subiectul momentului, și anume, divorțul de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, declarații noi și surprinzătoare despre Reghecampf

Anamaria Prodan susține că escapadele lui Laurențiu Reghecampf nu i-au fost străine, însă mereu a închis ochii pentru familie și copii, dar și pentru imaginea pe care o avea de apărat. Însă la un moment dat, totul avea să se schimbe radical, cei doi au ajuns la divorț, iar sentimentele de iubire s-au transformat.

„Să furi tot ce a muncit familia și să dispari, după care să apară amanta ta în diferite ipostaze, iar noi toți să primim mesaje… N-a existat în istoria acestei familii așa ceva. E ca o ironie, că n-am suportat niciodată golăncile. Astăzi el face istorie în prostie”, i-a spus ea lui Damian Drăghici.

Deși traversează o perioadă complicată, Anamaria Prodan a recunoscut cu sinceritate că sentimentele față de Laurențiu Reghecampf nu i s-au schimbat și nici nu exclude varianta unei împăcări.

„Nu pot să-l urăsc”

Impresara a comentat în podcastul lui Damian Drăghici declarațiile lui Laurențiu Reghecampf din ultima perioadă, dar și impactul pe care îl au asupra copiilor. Totodată, impresara recunoaște și ce își reproșează din relația pe care au avut-:

„Poate nu l-am ajutat în ultima perioadă atât cât ar fi trebuit. Nu pot să-l urăsc, mi-a făcut cel mai frumos cadou”.

„Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu spun niciodată, pentru că eu am trăit în viața asta niște experiențe de nu se poate. O să-l iubesc toată viața, l-am iubit cu toată puterea Universului. Tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă”.

Deși în acest moment nu se poate gândi la un alt bărbat în viața ei, atunci când va fi cazul, va fi cineva din străinătate. Impresara a susținut că la acest moment nu se poate gândi la un alt bărbat în viața ei, dar atunci când va fi cazul, el va trebui să fie cineva din străinătate. În podcastul lui Damian Drăghici, impresara a spus și unde vrea să se mute în viitorul apropiat, dar și cum își dorește să arate viitoarea relație.

Anamaria Prodan este în plin divorț de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, iar la începutul lunii aprilie a avut loc o înfățișare la Tribunal.

Urmăriți Playtech.ro și pe